Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
rozenborg golovi,2-6 karabag 1,45 maxbet.kapiram da ce ucackati makar 2.2-4 je 1,60.to je ok.
Meridian je mesara, ne kladionica.
Picke odvratne, ja jednom dobio bonus na kerovima, pisalo mesto i broj tiketa, i svi kao do jaja sta ce da se pije, krece sledeca trka, vratili bonus koliki je bio. Ja kao sta se desava, ahaa haaa jebi ga, greska u sistemu, mozes da dobijes 500 dinara. Picke.
lol
hahahahaha kakve smradine odvratne
meni je najjaca kladionica meridian preko puta zeleznicke u bg.svega mos tamo videti.steciste radnika iz javno-komunlanih preduzeca.kafa nesto tipa 20-30 din.sve sami flurescentni prsluci drinkaju fuka i cekaju neke brojeve isto za 20 din uplate.
najjaci detalj je deda koji ulazi sa trandzom u klajdzu da uplati tiket.to je prvi put kada sam bio.bio sam jos 2 puta.standard.panduri,zelenilo,cistoca... fuka,tiketi,malo rula...
hahahh a izgleda ko magacin jebeni jos pun pandura uvek
a 5m iza balkan bet sa lakovanim parketom fazon hah
standardno bg panduri i jos dodatak pandura iz ns koji rade u pratnji vozova.ne krecu odma nazad,nego imaju cekicanje koji sat.tamo im najjeftinije.kontam kada su tekme,da bude i vojske :D
secate li se brazila u sarajevskoj
money on my mind money money on my mind
Patriotizam bolest najgora.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1004-4916222-1425
jel ovo kec na poluvremenu ili kraju meca?
Da.
Ja sam lud kad igram engleza u LE, više se ja nadam da će proći nego oni sami.
e moj aleksandar budi mi pozdravljen
ubo sam 900 na 100 kinti.imam da se sigram.
klasicno pilicarenje.drugi pilicarski puknem na vest hem i dinamo moskvu.
jebu rumuni vest hem dobrano.
Pocinju Nemci, jedva čekam da odigram LEverkuzen-Ajntrajt keca, a da bude 1-4...
ili Wolfsburg 2+pp, ono 0-0, kraj 6-4.
sta ima za sutra?
NIENAROOOO
Ja samo pseta slusam on predvidja
Bombas ovi se naduvali bezimo mi odavde :D