Кладионица

1. az alkmar jebeni vodi 1:0 protiv dandalka mrtvog, imaju igrača više i prime gol pa lolčina jebena

2. kako ruja plati.
    svet vido nije.
    iz keca u dva 7 + za 15 minsa.
    ono,rispkt oligarsi ruski

3. ahhahahahahah tadiću žvalonjo skloni se, ne možeš da čistiš kopačke takvom džeku kakav je čarli ostin

4. Haha pazi Tadića što hoće da izvede penal, a ne daju mu dušmani.

5. cirih vodi wtf
    ako kecojević spreči pata da da 3 gola onda je sve otišlo u kurac

6. Kakva jebena katastrofa

7. az alkmar jebeni vodi 1:0 protiv dandalka mrtvog, imaju igrača više i prime gol pa lolčina jebena

I to ga prime u 89. A Zenit k'o meni u inat preokrene rezultat. Budu li me samo ti holandski cigani bacili za 10k, tačno ću supucam.
    Kakva šteta za jebeni Inter 1-1, baš korektan tiket.

8. nije iy 1 u 1 nego hendikep 1, ali svejedno neće doći jel žvalonje upravo gube 0-1

9. Jes' vala. Jebiga, baš dugo nisam bio u prokletom Milenijumu. :D
    Sranje kako god da okreneš. Meni čak i odgovara da Inter ne dobije, jer ako dobije, postoji veoma realna šansa da me samo mrtvi AZ obori za 10 somova.

10. teško smeće od takmičenja lol

11. uvek i bilo.nema para tu

12. naravno brt, samo ATP CHALLENGER BANJALUKA I DEJVIS KUPOVI

13. sutra vrlo lagan dubl Zekić plus i Berlocq -3.50 i nakon toga infinitivno kupovanje knjiga

14. ne budi gej sa tim knjigama

15. knjige su za pičke

16. dok sam bio pička redovno sam čitao knjige i diskutovao sa drugim pičketinama o tome ooo šta misliš o dostojevskom prijatelju omg kakav čovek

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.