Кладионица

1. http://i.imgur.com/Cv81vZY.png

ово нишаним, требало би да дође све лагано. сем можда лиона, ал' време је и њима да добију сад.

2. Aj agri, ali tu mora da se doda neki Kortrajk

3. Kako bi tiket pao XD

4. Ови французи су говна жешћа, обарају тикете лагано. Мене синоћ лил за 3000, а лиону не игра лаказет, он им је пола тима. Ал ако то дођд остало би требако лагано

5. не бих дирао те купове, излазе са превише комбинованим саставима, увек могу да усеру неким иксом, па да добију после.

6. мада с друге стране, на 1.2 квоту, с трећелигашем, нека изведу и дечурлију од 15 лета, добиће вероватно.

7. Lion klasicna pusikura zadnje 3 vode po 2 ili 3:0 i ne dobiju na kraju pisam im u supu oborili me u lajvu proslu gadjao ih sa 50 da daju gol ono kurac povredi se lakazet i samo izadje sa terena slepac nije ni reko treneru ni nista i ostavi ih sa igracem manje jer je pre toga neki debil crveni dobio, sto se mene tice lion i ja smo zavrsili za ovu sezonu

8. Dragi Coakg, sa jedne strane možeš gledati da je to nešto najsigurnije što postoji, sa druge strane, da trebaš pogoditi šest pobednika mečeva, na šest mečeva.

I uložiti 1.1 coakg acc na to... :/

9. пет победника (од којих је један бајерн, дакле четири победника), и један двознак џД

знам, много, али треба ми та квота 5-6, а не знам шта је боље од овога.

едит:
    0.1 ЦОАКГ АЦЦ-А УЛАЖЕМ!

10. Не бих се ја зајебавао са моћном Хертом.
    Упамтите добро овај пост!

11. Coa sjebace te barselona ne radi to

12. I lion pusikarevic ima da te sjebe

Ja cu da odigram:

Lion X2
    Barsa X2

Edit: ne zajebavam se
    Edit2: pseto je

13. Пс колко је сигурно то да неће Барса добити ипак Барса је то

14. просто математички госн Псето има 66.66% шанси за пролаз гг

15. Stavio sam Barsu ne igraj se Coa

16. Mrtav sam ozbiljan, cenim da ce biti neki x tacan rez 1:1 ali opet ko moze da kaze da barselona ne dobija sigurno u bilo kom mecu?
    Rekao sam sta cu igrati i to je MOJE MISLJENJE na koje IMAM PRAVO!

17. Laki mislim da ti ne valja matematika al mrzi me time da se bavim

18. El ovaj Slaven Belupo opet namešta prelaz?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.