Пс много људи те овде прати и немаш право на сопствено мишљење већ на реално, то ко кад информер пита Вучића јел сте то изјавили као премијер или обичан грађанин
kad mi tako fali ja izlistam najmanje kvote ima to na planet vinu al danas nema vrlo malih kvota bilo je real 1,23 roma 1,14 bajern 1,15 , reko aj bajern kakva roma kurac, a real igra protiv viljareala
Ja razmisljam da stavim tacan rez 2 1, svaki derbi ih guraju tamo samo sto jorgandzije ne kmece kao grobari vec stoicki prime poraz. Srbi najgora nacija
U ŠPANIJI NAVIJAM JOŠ OD MALENA ZA VILJAREAL, I NEĆE IH LAKO MADRIDJANI POBEDITI, pa verujem u neki nerešen ishod.
Petar Pan Pezo$
dajte recepat kako da se dnevno zaradjuje 10e na kladzi, moze i manje 7-8e dnevno, ne mora nista preko. toliko mi mesecno treba za izlaske
Može vikendom 100e, pa da se preskoči ponedeljak, a i četvrtak, kad nema EUROPA LEAGUE.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Vrlo verovatno brt, moglo bi se probati
Пс много људи те овде прати и немаш право на сопствено мишљење већ на реално, то ко кад информер пита Вучића јел сте то изјавили као премијер или обичан грађанин
Realno misljenje je da ce biti 1:1
nije to toliko nerealno.da barsa ne dobije atletiko.atletiko tvrda ekipa sa dobrim napadom.
Više prelaza igraju nego Zvezda prošle godine oca im njiovog.
ja sam odigrao na bajern minhen
jesam stvarno lolo fali mi treći par za uslov, jebeni čelendžeri
Siti 2
Bajern 3+
Leverkuzen gg
Ritzing gg3+
Lucern gg3+
Lokeren 3+
Barsa gg
Pa ko je rekao da je nerealno, skroz realno je i fa pobedi atletiko sta
kad mi tako fali ja izlistam najmanje kvote ima to na planet vinu al danas nema vrlo malih kvota bilo je real 1,23 roma 1,14 bajern 1,15 , reko aj bajern kakva roma kurac, a real igra protiv viljareala
Tropa
Hahaha gvozdene pa u viljarealu igra tipa rukavina i ima da cuva ronalda koji viljareal jbt nema vise tamo sorina, sene, forlana i rikelmea
inače znam da jajarski je kačiti dobitne tikete ali moram se pohvaliti ovom preljepošću
http://image.prntscr.com/image/96c7b20074c5491da65e90adfb349416.png
Кајгано чији је?
Ja razmisljam da stavim tacan rez 2 1, svaki derbi ih guraju tamo samo sto jorgandzije ne kmece kao grobari vec stoicki prime poraz. Srbi najgora nacija
a ne znam jbg, ne razumijem se u fudbal ne pratim ga već par godina ne znam te detalje, dal je viljareal jak i to
evo gledam sad imaju patoa i soldada u napadu tu je i rukavina i jokić
Real ce im dati barem 3
U ŠPANIJI NAVIJAM JOŠ OD MALENA ZA VILJAREAL, I NEĆE IH LAKO MADRIDJANI POBEDITI, pa verujem u neki nerešen ishod.
dajte recepat kako da se dnevno zaradjuje 10e na kladzi, moze i manje 7-8e dnevno, ne mora nista preko. toliko mi mesecno treba za izlaske
Može vikendom 100e, pa da se preskoči ponedeljak, a i četvrtak, kad nema EUROPA LEAGUE.
NE POSTAVLJA NA VREME
SVOJE DOBITNE SISTEME
cestitke autoru i pre svega prijatelju shomy23 na sjajnim dobicima u poslednje vreme