Кладионица

1. Vrlo verovatno brt, moglo bi se probati

2. Пс много људи те овде прати и немаш право на сопствено мишљење већ на реално, то ко кад информер пита Вучића јел сте то изјавили као премијер или обичан грађанин

3. Realno misljenje je da ce biti 1:1

4. nije to toliko nerealno.da barsa ne dobije atletiko.atletiko tvrda ekipa sa dobrim napadom.

5. Više prelaza igraju nego Zvezda prošle godine oca im njiovog.

6. ja sam odigrao na bajern minhen

jesam stvarno lolo fali mi treći par za uslov, jebeni čelendžeri

7. Siti 2
    Bajern 3+
    Leverkuzen gg
    Ritzing gg3+
    Lucern gg3+
    Lokeren 3+
    Barsa gg

8. Pa ko je rekao da je nerealno, skroz realno je i fa pobedi atletiko sta

9. kad mi tako fali ja izlistam najmanje kvote ima to na planet vinu al danas nema vrlo malih kvota bilo je real 1,23 roma 1,14 bajern 1,15 , reko aj bajern kakva roma kurac, a real igra protiv viljareala

10. Bajern 3+

Tropa

11. Hahaha gvozdene pa u viljarealu igra tipa rukavina i ima da cuva ronalda koji viljareal jbt nema vise tamo sorina, sene, forlana i rikelmea

12. inače znam da jajarski je kačiti dobitne tikete ali moram se pohvaliti ovom preljepošću

http://image.prntscr.com/image/96c7b20074c5491da65e90adfb349416.png

13. Кајгано чији је?

14. Ja razmisljam da stavim tacan rez 2 1, svaki derbi ih guraju tamo samo sto jorgandzije ne kmece kao grobari vec stoicki prime poraz. Srbi najgora nacija

15. a ne znam jbg, ne razumijem se u fudbal ne pratim ga već par godina ne znam te detalje, dal je viljareal jak i to

16. evo gledam sad imaju patoa i soldada u napadu tu je i rukavina i jokić

17. Real ce im dati barem 3

18. U ŠPANIJI NAVIJAM JOŠ OD MALENA ZA VILJAREAL, I NEĆE IH LAKO MADRIDJANI POBEDITI, pa verujem u neki nerešen ishod.

Petar Pan Pezo$
    dajte recepat kako da se dnevno zaradjuje 10e na kladzi, moze i manje 7-8e dnevno, ne mora nista preko. toliko mi mesecno treba za izlaske

Može vikendom 100e, pa da se preskoči ponedeljak, a i četvrtak, kad nema EUROPA LEAGUE.

19. PAŽNJA PAŽNJA

ZHAJK STAVLJA DO ZNANJA

USKORO SUPER TIKET ZA VEČERAS

KO UPLATI , ĆE MU SE ISPLATI

DA NE BUDE OPET NA KRAJU DA ZHAJK
    NE POSTAVLJA NA VREME
    SVOJE DOBITNE SISTEME

20. cestitke autoru i pre svega prijatelju shomy23 na sjajnim dobicima u poslednje vreme

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.