U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jbt
hahaha pa tako majmune, promasi penal usta te jebem
Promasen penal eto ti kurac boh :D
Šta ti imaš papak mali x?
Ja ogradio sa 2-4 i napoli odma su me sprcnuli
To samo Blagoja pada na od 2 do 4
Koja debilcina je stavila x2 na siti? :'D
I na kraju ću samo na Siti gg3+ da padnem, jebo sam ih usta, nije mogao ovaj golman da pusti gol kad je već sjebo stvar, ovako nema šansi da ga munu
Evo još jednog penala za Napolitance haha
Da da
Ide Napoli, a ovo Tilmovo čudo je još u igri jebote
veceras ce da dobije neko ko je igrao
arsenal 1i2+
bajern 1i2+
barsa 1i2+
psg 1
atletiko 2
a ja mrsim muda
Zašto 2+ kad je 3 +
To, Mažiću, u kurac te ljubim, a ti Ter Štegenu si sad našo da braniš, pizda ti materina, ajmo Siti, odbranite čast, samo jedan mi treba
pa mala kvota pa pojacavaju tako sa 2+
Tradicija jbg
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2427#post_3609958
Hahaha
Kakvi su šabani ovi iz Napolija, 9-3 u šutevima u okvir gola, 16-1 u kornerima i 2-0 u penalima i oni gube kod kuće 2-3 od Bešiktaša jebenog
Ja jebeno, zato što nisam mogao da verujem da je ovaj Siti ovoliko jebeno retardiran, i jer me je mnogo vukla jebena kvota... Ako, kad sam alavo govno, i treba da ih izjebu ovako k'o volove.
Krivo mi što će verovatno samo to da me jebeno baci.
U dobro je, povedoše i Turci. Za njih sam izneverov'o kvotu, 7 i kusur bila u Mocartu, koji je među najgorima po kvotama. Nisam kapirao da će ih dobiti, ali sam mislio da glat mogu x da izvuku, posebno jer sam ih gledao skoro celo drugo poluvreme protiv Rome za vikend.
I penal su omašili lečki. xD
Ljudi sto dozvolite da vas kvote ponesu. Ja kvote ni ne gledam nikad