Кладионица

1. Pa i Napoli valjda, Blejče Grifine. A i mene jebo Siti, jedan gol ne mogu da uvaljaju, ubaci Aguera u 80. minutu, Gvardiola, taktičaru ćelavi

2. Dođe Benfika, ali Seltik fejl.

3. sve doslo realno sem govnara, uvek jedna mora sjebati

4. Aj da sačekam da vidim Žajkov dobitan tiket pa da begam

5. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg

eh shomy, kad bi sve realno dolazilo, ne bi kladionice ni radile

6. ma samo zdravlja nek je prijatelju, pare dodju i odu

7. Pa osim Napolija, u ove dve večeri sve realno došlo, svi favoriti

8. veceras cu da odlucim da bataljujem kladzu ali vec sutra liga evrope odigracu 1,2 i mozda negde 3+ oldskul da jebe rak raka

9. Evo već vidim, sutra na Junajted protiv Fenerbahčea kvota 1.6, padam i sutra na mančesterske timove

10. hahah liga evrope jebena, tu cete se sigurno obogatiti

11. moram da te razočaram lečki, ali nisam večeras igrao, jer nisam stigao do kladže, a na računu 0.
    a ne bi ni dobio

12. evroliga sutra jbg, tu su pare

13. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2430#post_3610609
    Nemoj da me razočaravaš, Žajče, pa šta je ovo, ovo samo ti možeš da smisliš?

Jao da, Evroliga, kakva liga Evrope, kakvi bakrači. Mada znam da ću da stavim Junajted, jebo sam ih usta. Aj kad budete smislili igrače, kačite ovde, treba da se odigra pre nego što se ode na slavu, da polako mezim i pijem dok se gladim dobitnim tiketima po bradi.

14. Nemoj da me razočaravaš, Žajče, pa šta je ovo, ovo samo ti možeš da smisliš?

ajde dobro... ček da ispreturam po torbici možda se nadje neki dobitni

15. Hahahaha e i treba, iho de puta, porke, Pep, porke

16. Koja je sutra slava?

Nikolase srećna slava.

17. Nema veze, Žajče, kačićeš sutra dobitne, danas je sveti Toma, ne valja se da se pelješe kladionice. Izgleda tako barem.

P.S. Srećna slava, Nikolase!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.