Кладионица

1. http://i.imgur.com/FoyL9iA.jpg

Polako, ali sigurno ...
    ZHAJK UME ZHAJK ZNA

peace!

2. Ne piše Zhajk ume zhajk zna, ne usvaja se.

3. Ne piše na tiketu, kako ti to obično staviš kad pogodiš kvotu 1.237

4. Ahahahhaa odličan uvod, taman pomislim da čak ni ti nisi uzeo kintu, kad prc. A samo ti možeš da staviš kvotu 1.08 i 2.4 na isti tiket. Ok, to sam čekao, odoh.

5. Dionsio silensio!

6. Ako arminvanbuuren strefi srce znacemo ko je odgovoran

7. zajkara se zaposlio na salteru

8. kako je bre moguce da si toliki dokor zajk

9. gde su oni dezurni pljuvaci ne cujem ih sad ?
    koliko lajkova za ovog momka ?

10. Salteru na kladionici ili obicnom
    Ja sam isto trebao da se zaposlim u mocartu 35k jebe plus nemoze ispod 5 od napojnica. Tako mi rece lik koji je trebao da mi sredi stvar ali sam izgubio njegov broj. Neverovatno. Dva puta sam izgubio taj broj. Pitam ga ja daj mi broj on pa dao sam ti ja reko jesi kurac on jesam jesam, reko nema sanse ajde govori i dodjemo do 5. Cifre stvarno ne izlazi ja reko aa da trazio sam ti prosli put kad smo se videli sad se secam i memorisem ovaj put, pitam ga za ime koje da stavim cak i on mi kaze (posto imam vise na isto ime kontakata). I sad ja njega par dana kasnije da zovem i odvalim nema broja, ja stvarno neznam sta je to. Sad nemogu doci do njega nez ni gde zivi ni gde radi tako sam ispusio posao za 40k stevan bi 2 meseca radio za te pare bez bespotrebnih pitanja :D

11. malo je cemerno raditi u kladzi

12. mada zavisi, ima npr. planetwin kod bulevara kralja aleksandra ono je vise fazon kazino, top sredjeno sve top picke rade ne znam sta je ono

13. Nisam baš siguran da plata 35k osnovna je.

Gde armine u bka? Nešto nije mi na pameti nijedan u bka, sem jednog što je zatvoren fazon ima 3 god. i on je skroz na vrhu, ostale samo one tapete na prozorima, inače prazan je.

14. nije bas u bulevaru nego skretanje desno kad se ide uz bulevar kod pravnog ja mislim

15. Aha, ok, eh šta sve ima po skretanjima od bulevara, samo kladionica i sl. ima jedno 30 haha.

Al ozb ka pogledaš eto samo bulevar, i priključne ulice, dovoljno kladionica ceo Beograd jebeni da igra. A samo jedna ulica praktično.

16. jebes ulicu koja nema bar 3 kladze i 3 pekare

17. na banovom brdu u pozeskoj ima bukvalno lokali jedan do drugog mocart i meridijan a ispod njih planetwin, a 50m pored otvorio se skorije pinbet, a izmedju mocarta i meridijana pekara e to je za mene parada ponosa

18. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg

две кладионице по глави становника

19. ovde kod mene ima jedna kladionica koja se zove KLADIONICA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.