ps
Gvozdene zasto ne pises kolika je granica pored imena igraca? Nije ista u svakoj kladzi jbg ako je negde veca izduvace ga neko za jedan a to nije lepo nikome da se desi
Prijatelju, zato što izmišljam lolo.
Elem da se iskupim za taj što se kaže trol, evo jednog pravog tipa.
pa jbg, ja sam planirao koloma, pogledam jutros - 10.5 granica. sad da uplatim tiket, 12.5 i kvota 1.75. pa nek puše kurac
a ove amere sam uzeo jer se prvi put u el igra dan za danom, a oni imaju pozamašno nba iskustvo (osim lengforda, ali je i on preiskusan, igrao je i za američku repku na nekom takmičenju skoro). hauarda sam uzeo jer računam da mu prija atlanta i da će se baš truditi, a kazins mora da pokida, računam da će biti na 35
Gvozdene zasto ne pises kolika je granica pored imena igraca? Nije ista u svakoj kladzi jbg ako je negde veca izduvace ga neko za jedan a to nije lepo nikome da se desi
Prijatelju, zato što izmišljam lolo.
Elem da se iskupim za taj što se kaže trol, evo jednog pravog tipa.
Tim-Troicki 2:0
pa jbg, ja sam planirao koloma, pogledam jutros - 10.5 granica. sad da uplatim tiket, 12.5 i kvota 1.75. pa nek puše kurac
a ove amere sam uzeo jer se prvi put u el igra dan za danom, a oni imaju pozamašno nba iskustvo (osim lengforda, ali je i on preiskusan, igrao je i za američku repku na nekom takmičenju skoro). hauarda sam uzeo jer računam da mu prija atlanta i da će se baš truditi, a kazins mora da pokida, računam da će biti na 35
e u kurac tim troicki je počelo i već je 0 1 lolololo
kakav je lik ovaj gvozden...
haha ovo se nisam šalio majke mi, ja sam to odigrao nego nisam znao da je počelo već :)
hauard omatorio, nece igrati nesto previse, a ide na gortata, sta znam jbg
Evo jedan ziheraški
https://www.mozzartbet.ba/ba/kladjenje/status-tiketa?ticket=1152-8706996-1443
uskok jebem li ti majku u picku
Što to brt?
Zato što je kanarinac jedini bosanac kome je dopušteno da piše ovde.
Ahahah kanarinac, jebena lumia
Makaronac
Hahah, i tebi autokorektuje makaronca u kanarinca :D
Ja sam Kosovar.
E sad će ti stevan jebati mater, čekaj samo.
Ali nisam prodao kuću na Kosovu.
Šta nas jebe prvo?
Jedan tiket ce mi ostati ziv jedino ako se lengford povredi hahaha a steta ostali idu bas lepo 42k dobitak
Kaze skauzer da mu je hajns usao u plus vec xdd
Зашто је јебени Клејбурн играо само 50 секунди а сад ће полувреме?!!
HIGGINS, CORY 05:37 10