Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Čekam Parahuskog skokove 5.5+, ima 5 skokova u prvom poluvremenu, u drugom naravno nula.
danstonu fali kos 5min do kraja
I eno, Kolom ostao kratak za poen (sokerova granica), i prebacio asistencije tačno za jednu. U oba slučaja došla veća kvota.
Увек се Ленгфорд мота ту око границе :''''''')
znao sam stec al sam u kladzi zaboravio za kojeg si to pricao hahahah
ajde danstone pusi mi kurac
Dade li ga?
Dade kurac!
Jedino nekom ludom srećom da ode u produžetak, ali nema.
pusi kurac coa
stvarno odlican danston
Hoću brt, i kolom i danston za jedan koš, još kolom na terenu 40 minuta skoro.
boh zovi kosmopolitu da banuje armina
Jebem ti krv
I Brown
A efes čista dvojka, a meni malo 2.25 za singl...
ne kladim se vise, nema smisla. da bi izvukao lovu moram proci 6 tiketa za redom sto ce se desiti nikada ili da singliram neku budalu sa somacom sto se tek nece desiti nikada
acokg refreshuj stranicu u pretrazivacu, kolom prosao je
http://image.prntscr.com/image/9af706ab08ec4bed83404db54e33df3a.png
Mršukurac, ne jebi me, na 12.5 i 1.75 sam ga uhvatio u mocartu, u sokeru jutros u 10 bio na 12.5
refreshuj stranicu acokg