Кладионица

1. Nije gotovo dok se ne cuje pistaljka mada mrka kapa realno hahaahha

2. Imam dobru ideju kako da se malo zafrkavamo sa kladjenjem, trebace vam 1000din i 10 dana, javljam kad krecemo ko hoce cim prodam nesto iz kuce za 1000din

3. Dacu ti ja soma dinara aj kazi plan da cujem

4. cim prodam nesto iz kuce za 1000din :d

5. Juventus - Napoli GG 2 kvota

Napoli se uskurčio da im jebe mamu zbog debelog Iguaina, al pošto neće, možemo se nadati da će im surduknuti 1 gol jebeni. Ok kvota svakako. A Juventus ga mora krnuti da mu jebem mamu baš.

Eto.

6. E aj da se ne kladimo vise

7. Uf šta danas. Juriti favorite ili

Vidi ga ovaj ja i pseto dusu ispustismo od jutros , 3 strane fikseva na sve strane, on pita sta danas...

Sad cu da odem u soccer i da im jebem mamu, a onda idem kod mame na rucak. samo je jedna mama.

8. imam dojavu za sutra, druga nasa liga, ortak mi igra, kvota 28, poslacu vam veceras samo da mi potvrdi

9. Ma jebes potvrdu daj odma

10. Bvdlga, pitaj mamu može li dortmund 1-1 i gg za singl neki xdd

11. Brndiga jesi video ovog gotovana leba ti ja naucio napamet svaki par od novog zelanda do los andjelesa(ali sa ove strane ne sa one jer je sa one jako blizu hehehe) on dosao i kao sta igrati jaoooj lezi lebe da te jedem

12. Jaoj coa sad me podseti na babu moju se secas kako je pogadjala na evropskom?? Sad cu da je pitam

13. Ipak je makaronac baba (kapirate, kao koksal baba xd) baba broj jedan na ovoj temi.

14. Moj ljubimac danasnji

MAN UTD 1-1i2+
    Nortempton 3+
    Skantrop 3+
    PartizaI 2
    Real 2i2-4
    Matersburg 1+1
    Nancy xpp

one engleze sa prosle strane imam na svim,ako ne dodju da se jebem odmah.

Dortmund 2+drugo a da li moze iz keca ne zna keva,kaze zbog ovog naseg malog u odbrani.

Srecno braco,cujemo se kasnije! 'Nema ocajavanja ako padnemo tu je NBA!

15. E dobro onda, neću da ga singliram, imam ga na nekom tiketu.

Okačio bih tiket ovde, ali mi je nešto draže da padnem sam xd

16. Pa nije bas plan nego reko malo da se zabavimo xd

Posto je u pitanju 1000din i 10 dana mozete pretpostaviti jbg
    Znaci 10 krugova bi trebalo, u nasem slucaju 10 dana posto smo zavisnici i moramo da odigramo cak i kada nije dobar dan
    Ideja je da se svaki dan dobije po 1000din i da se zavrsi sa 10000din
    Znaci
    1. Dan 1000din na kvotu 2
    2. Dan 2000din na kvotu 1,5
    3. Dan 3000din na kvotu 1,34
    4. Dan 4000din na kvotu 1,25
    5. Dan 5000din na kvotu 1,2
    6. Dan 6000din na kvotu 1,167
    7. Dan 7000din na kvotu 1,143
    8. Dan 8000din na kvotu 1,125
    9. Dan 9000din na kvotu 1,112
    I dobijemo 10000din znaci ipak 9 dana, znaci preguraju se prva 2 i posle je debilno ako ne ubodes i laka para, zar ne? E pa videcemo..
    I mislio sam "prijavimo" se ovde, kacimo nase izbore za taj dan, zajebavamo kad neko popusi na 7. Koraku kvotu 1,143 fazon hehe to ce biti zajebancija prava xD

17. ma serem se ja ovom tvom junajtedu usta

18. Ok, od utorka se priključujem, samo što neću da silazim ispod kvote 1.2, nego ću od petog do devetog dana da teram sa 1.2. I to naravno preko računa, blamčina bi bila uplaćivati regularno. I ovako se tripujem da neko te onlajn tikete gleda i smeje se kad vidi nešto žajkovito.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.