Кладионица

1. Evo ga sentetjen pusi ga pederu jos ce vas jebati sada aj penal napravi i crveni da ti posaljem poruku fejsbukom necijim da ti svet srusim

2. Vidi fejenorda budjavog golman odbrani penal niko da pritrci da ocisti pu. Bice zajebano da to prodje sada X2&0-3

3. Sta da pricamo dok je poluvreme jebate ocemo na filmove ili kod gtd-a

4. Da, došao sam da jebem mamu što ispaljuje St. Etienne kad ono izjednači, sad čekam 60. minut pa krećem da psujem, ako ne povedu 1:3 do tad.

5. E samo polako sa sentetjenom

6. Arm sta si igrao na zenit? Ja 1&2-5 majku cu im jebati ako ne daju gol

7. Evo ga sentetjen opaaa ajmo jos jedan dok su u blatu

8. 1+ prvo i 2+ drugo kvota 2 bila bolja od svih 1-1i3+ i slicnih igara ide to sjajno, samo zidovi jebeni moraju da se probude tu imam 1xi2+

9. zidovi evo unapred ako me oborite, eh sto vas hitler nije sve spalio majku vam xDD

10. U pa to ti ulazi vrv a vrv i dobija zenit al ajde drame bezveze

Samo sentetjen da overi ovo to je najbitnije trenutno

11. Arm jel znas sto je mojsije vodio zidove kroz pustinju?

12. bilo ga sramota da ih vodi kroz grad ili tako nesto XD

13. MRTVI MANČESTER MAJKU MU JEBEM AKO NE DA GOL DOCI CU ZLATANU U MALMO DA MU JEBEM MALMU MALO

14. I sent etijen isto! Da overi.

15. @arm je ovo bilo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.