Cigani da ce biti jebani u prkno avangardno 1.05
то псето, хвала брт, то ми је таман ближе и од моцарта и сокера. плус ја ту затежем.
http://i.imgur.com/0qUo6qB.jpg
Pseto koja kladionica to je? Pinbet?
Mislim da jeste, jer u ovoj kladzi su liste iz jedne a lajv i specijali iz druge hahaha ali pinbet je 99%
Hahaha, ok, u pm, mrzi me da idem 2 stanice do pinbeta, maxbet isto ima vazdan igrača ponuđenih? Tj. ima li više nego soker?
Mocart neću jer podigne granicu i da kvotu 1.75 pa uzmi jebi na oba jebate.
Ovde na veselog 12,5
Niza je i na novicu i na hecera, bice smijeha ako novica dadne 11 pa ja prodjem a shomeka padne xd
Covic usao u plus za manje od poluvremena, nema na cemu ako je neko ispratio.
xD
Xd
Ujebo me hecer za 70 soma smijeha kolko oces brt :( sto je najgore presao je granicu i zabo nista vise nije pogodio
Vašington 1 Indijana - Šarlot 207.5 - Zlatna država - Nju Orlins 216.5 + Ariza 11.5 - Rodrigez 10.5 - Kari 26.5 +
Igra li Yokitsch noćas?
kladioničari ima li dobitaka
као да си питао "сиротињо има ли његушке?"
нема брт, пропаст, вечерас машим играче 4/4.
не могу више да задржим бол не помажу ни вестбрук ни фурније ни вол и плачем мишо мој плачем поред армина дај више дођи с нба играчима
sto ste igrali braco za ovu najludju noc u godini posle novogodisnje noci
Mitrov danak hajdučki rastanak
Haha pičke čim malo zahladi beže u kuću
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Cigani da ce biti jebani u prkno avangardno 1.05
то псето, хвала брт, то ми је таман ближе и од моцарта и сокера. плус ја ту затежем.
http://i.imgur.com/0qUo6qB.jpg
Pseto koja kladionica to je? Pinbet?
Mislim da jeste, jer u ovoj kladzi su liste iz jedne a lajv i specijali iz druge hahaha ali pinbet je 99%
Hahaha, ok, u pm, mrzi me da idem 2 stanice do pinbeta, maxbet isto ima vazdan igrača ponuđenih? Tj. ima li više nego soker?
Mocart neću jer podigne granicu i da kvotu 1.75 pa uzmi jebi na oba jebate.
Ovde na veselog 12,5
Niza je i na novicu i na hecera, bice smijeha ako novica dadne 11 pa ja prodjem a shomeka padne xd
Covic usao u plus za manje od poluvremena, nema na cemu ako je neko ispratio.
xD
Xd
Ujebo me hecer za 70 soma smijeha kolko oces brt :( sto je najgore presao je granicu i zabo nista vise nije pogodio
Vašington 1
Indijana - Šarlot 207.5 -
Zlatna država - Nju Orlins 216.5 +
Ariza 11.5 -
Rodrigez 10.5 -
Kari 26.5 +
Igra li Yokitsch noćas?
kladioničari ima li dobitaka
као да си питао "сиротињо има ли његушке?"
нема брт, пропаст, вечерас машим играче 4/4.
не могу више да задржим бол
не помажу ни вестбрук ни фурније ни вол
и плачем мишо мој
плачем поред армина
дај више дођи с нба играчима
sto ste igrali braco za ovu najludju noc u godini posle novogodisnje noci
Mitrov danak hajdučki rastanak
Haha pičke čim malo zahladi beže u kuću