Кладионица

1. Cigani da ce biti jebani u prkno avangardno 1.05

2. то псето, хвала брт, то ми је таман ближе и од моцарта и сокера. плус ја ту затежем.

3. Pseto koja kladionica to je? Pinbet?

4. Mislim da jeste, jer u ovoj kladzi su liste iz jedne a lajv i specijali iz druge hahaha ali pinbet je 99%

5. Hahaha, ok, u pm, mrzi me da idem 2 stanice do pinbeta, maxbet isto ima vazdan igrača ponuđenih? Tj. ima li više nego soker?

Mocart neću jer podigne granicu i da kvotu 1.75 pa uzmi jebi na oba jebate.

6. Ovde na veselog 12,5

7. Niza je i na novicu i na hecera, bice smijeha ako novica dadne 11 pa ja prodjem a shomeka padne xd

8. Covic usao u plus za manje od poluvremena, nema na cemu ako je neko ispratio.

9. bice smijeha ako novica dadne 11 pa ja prodjem a shomeka padne xd

xD

10. Xd

Ujebo me hecer za 70 soma smijeha kolko oces brt :( sto je najgore presao je granicu i zabo nista vise nije pogodio

11. Vašington 1
    Indijana - Šarlot 207.5 -
    Zlatna država - Nju Orlins 216.5 +
    Ariza 11.5 -
    Rodrigez 10.5 -
    Kari 26.5 +

12. Igra li Yokitsch noćas?

13. kladioničari ima li dobitaka

14. као да си питао "сиротињо има ли његушке?"

15. нема брт, пропаст, вечерас машим играче 4/4.

16. не могу више да задржим бол
    не помажу ни вестбрук ни фурније ни вол
    и плачем мишо мој
    плачем поред армина
    дај више дођи с нба играчима

17. sto ste igrali braco za ovu najludju noc u godini posle novogodisnje noci

18. Mitrov danak hajdučki rastanak

19. Haha pičke čim malo zahladi beže u kuću

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.