Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Šta radi Olimpijakos, serija 22 - 2 Galatasaraja, ajde što se naprimaše koševa, al kako Galatasaraju ne mogu da ubace nešto.
*27 - 2
Haha, ja ugaasio na 8:20, pomislio oprcaše ih komotno, nema tu šta, kad ono vidiš...
Ne znam sta je ovo al ni turci ni real se ne daju majku im jebem
Za Real i armejce mi treba plus, samo neka trpaju jedni druge. OK, nek dobije CSKA ako nekome treba, ali samo nek je efikasno. Kakva je zver ovaj Dončić sve ti jebem, poeni, skokovi, asistencije, krađe, dobra odbrana, sve može.
http://www.vijesti.me/sport/tirana-pod-opsadom-911478
Kolka je kvota da će neki Mosadov agent da otkine glavu nekom šipku na sred stadiona?
Prilično mala. Nisu Izraelci govna ko mi, njima Šipci ni na svom terenu ne bi smeli da puste neki dron sa zastavom Palestine, odrobijali bi ih ovi iz Mosada pa bi se još Rama izvinjavao.
Ajde olimpijakose nemoj peder biti
*peder pickavi
Makar do neresenog jbg zasto bas vas galatasaraj da drkne nema smisla jbg spanulise rekli ti da si picka celava i da ti sestra pusi za long ajlend
Ali cskasa serijom 22:2 protiv reala jebem ti dan najbolje je ne povesti uopste protiv njih samo ih razljutis jbt. Kvota posle prve cetvrtine da cska dobija bila 1,6 da sam imao 5k evra stavio bih
Preozbiljni su ove sezone, kao da su im otpale sve kočnice osvajanjem Evrolige zbog onih zajeba prošlih sezone kada su gazili i redovno useravali stvari na fajnal foru. Doduše, možda se smore kad im Bombaš objasni da ne igraju krovno takmičenje pa ponovo useru sve.
Ovaj Dimitris ili kako se već zove trener CSKA je najveći gospodin među trenerima ikada nema tu šta
Da li moze olimpijakos ratnicka ekipa da stigne ovo pitam se sada
Dao bih dupe crncima da Dekolo odigra 2 sezone za Zvezdu
Iz dupeta u usta bih prihvatio
Ajmo printezise brate moj rodjeni ajmo spanulise legendo evropske kosarke
Izučio zanat kod Željka Obradovića, mislim da mu je bio pomoćnik svih 11 godina ili koliko je već Obradović bio trener Panatinaikosa. Valja su i kumovi.
koja su gospoda spanulis i printezis
Koliko li je puta Spanulis ovo uradio kad je važno