Кладионица

1. dojava koga zanima.nek pise na pvt

2. onaj Papaolukas Sport se vratio na fejs, evo mu vikend tiketa

VIKEND TIKET @ 10.00+
    sub 16:00 Coventry - Scunthorpe oba daju gol
    sub 16:00 Paire - Rublev 1
    sub 18:00 Turska 1
    ned 13:30 Zagreb - Imotski 1
    ned 18:30 Valencia - Baskonia (k.i.) 1
    ned 21:00 Mornar - Zadar (k.i.) 1

ne bih ja ovu Valensiju nikako, no eto

3. kapiram austrija golovi.moraju da napadaju,da ne kazem srljaju jer verovatno nisu planirali da popuse od nas.irci nabodu neku frljoku i eto golova.

4. Изијем је на ватри

Кад си оно добио још, прекјуче?

5. sub 16:00 Coventry - Scunthorpe oba daju gol

Moram nešto Bandija da ispoštujem, tako da evo ovo.

6. Bandi valjalo bi da napišeš nešto NBA neki, al nemoj iks xD

7. brate,nisam ni znao da moze ovoliko parova da se uplati.

8. dyo, piše se "otprilike"

ne bih te ispravljao da je neka druga situacija, ali nakon što si kupio karticu za menzu, samo je pitanje vremena kad ćeš upisati i fakultet, pa da se ne obrukaš tamo xD

9. jebem ti boze sve gdje sta imas

jebem ti boze sve gdje sta imas

10. A marš jebeno.
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1811-3366447-1448
    Ovo bih danas odigrao da me toliko brutalno ne mrzi da se iscimam do kladže:
    http://i.imgur.com/1scUsHU.png

11. Makaronac
    dyo, piše se "otprilike"

ne bih te ispravljao da je neka druga situacija, ali nakon što si kupio karticu za menzu, samo je pitanje vremena kad ćeš upisati i fakultet, pa da se ne obrukaš tamo xD

http://vukajlija.com/forum/teme/71226-pitanje-ateista-odgovor-vernik?strana=6#post_3629735

Nelol je da me poistovećuješ sa maestrom, čak i da mi poturaš te forice... :(((
    Ovo shvatam kao uvredu.

12. Ja necu da se kladim vise

Posle kosarke juce sam se lomio al sam odigrao reprezentacije i reko ma sve realno i stavim 50 e na dansku, eng, slov, slovacku, francuze...ne znam dal je jos neko bio i pocne neka dosao sam pred pocetak jbg i ne otkuca mi. Onda grunem lajv eng i slovacka prvo i to prodjem al uspud padnem irska 0 golova pokuvreme , eng i fra dva plus prvo i jos nesto ne secam se i onda uzmem vadilicu da zategnem i pljusnem fra daje dva u drugom i slovenija dva u drugom sa dve glave...francuzi dodju a slovenvi jedan u 47om i pusikarevic. Tako da odustajem nema srece za mene jbg ko da sam na boga drvlje bacao.

13. Gledam sad sta pisete vuce me da opeglam jbg al necu boli me kurac. Jos me ovi neki zovu iz kladze prangija se na austriju svi sa koliko ko ima sto, dvesta, trista al ne idem tamo danas ne ne

Eto ako nekom treba austrija je preko dva

14. E aj se ne kladimo više xD

15. Pa ja se stvarno ne kladim vise brt

16. Vreme će pokazati.

17. Pa ono ne mogu da tvrdim da necu nikad vise odifrati tiket ali neki period duzi se sigurno necu kladiti pogotovo ne na dosadasnji nacin

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.