Кладионица

1. Majstore, jesi regulisao sa djevojkom?

2. NIkolas tvoji tiketi mi se svidjaju, naročito što imamo određenih preklapanja. xD

3. Ovaj Nikolasov doobar

4. Bolji nikolasov prvi

5. Strim neki za tekmu po izboru počelu u 01:30?

6. JEBO MU JA MATER CRNU HITLERE ŠTA SMO DOŽIVELI JEBE NAS ŠR000DRDRE

7. Prvo gol austrije za prolaz, pa tomas 3 licne odmah i na kraju ko so na ranu stigne do 23, jos kos mu trebao i evo sad finiks i bruklis rokaju ko da im ne poslednje, a pogodio sam boga oca, nego mi tomas bio stub na vecini tiketa, nema boga, nema leba od ovoga, pauza duza i sve u kurac

8. Oldridže govedo glupo, samo me on prodao

9. Arming
    whiteside - !

Ja ga odigram plus, jer jebeni Dragić nije igrao sinoć. Naravno ima 15, granica mu 17.5, a pogodim crnčuge moje omiljene Karmela, Šodera i treći omiljeni crnja bi došao, koji je neopravdano otpao zbog Vajtsajda, Derozan.

Al ne, ja moram + iako je lepo rečeno -!, odnosno siguran minus.

10. Koliko sam ispratio armin je rekao da je minus bas zato sto dragic ne igra pa ne moze da ga rani loptama?

11. Jeste, sad je sve savrseno logicno. xD

Al ja kad cujem da jedan trosadzija ne igra odma drugog iz te ekipe igram plus jebeni, plus NBA, plus i da dodje minus mrtvi doci ce najblize moguce granici, tako da nemaze minus ne mogu srece mi.

12. srećno shomy23
    želim ti da ubodeš 20/20 igrače :D

13. Иначе, браћо, апликација за андроид телефоне Ex yu tv free, на њој имате ск1, ск2, арена1, арена2, скај1, скај2, скај3. Да се не цимате са линковима. Ријетко када коче снимци, вјерујем да ћете једно 90% ствари моћи да гледате неометано.

Срдачан поздрав и свако добро.

Едит: да вам буде лакше кад се будете пријављивали у апликацији само прекопирајте (да не бисте морали да куцате) ово: http://176.9.150.209:8080/

14. Na telefonu da gledam utakmicu? O.o

15. Или ако имаш андроид тв/тв бокс, можеш инсталирати комотно.

16. Ma brt imam arene i sportklubove al mi nije jasno kako iko moze na telefonu da gleda utakmicu, i komp je premali a ne fon jbg

17. Кад немаш на чему другоме, и то је добро брт.

18. hvala makaronce bosanski prijatelju, ali zadovoljicu se sa 14, puno pozdrava tebi zelim o/

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.