Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mitke jebem mu lebac pa uvek i svugde ima neka kafana, kladionica ili jebeni frizerski salon sa kablovskom
Има брате, али тешко у пол 3 ноћу да ћеш гледати нба у фризерском салону, зар не? хД
Едит: Иначе, у БиХ спортклубови имају само на тоталтв, сви остали кабловски оператери немају. Код нас у Бн је ријетко наћи негдје тоталтв.
uuu super mitke, taman kad odem na kampovanje na rtanj
pa mitke, u kući se valjda ima i total i kablovska :D
bijeljina propala jbt, nemate po gradu total :O
sad je bila akcija, bespšlatno uvođenje totala, antena i ostakak
nije kao prije stotinjak maraka
nolo and thiem suck ass
Јбг, ја бих избацио ову кабловска скроз, једино што гледам су арене због Аба лиге и понекад ЛШ, јбг кад сам под уговором...
Нисам знао то за Тотал тв. Иначе је требало да Спортклуб понуди и осталим оператерима своје пакете јер се овако фаворизује само Тотал, донијета је и судска пресуда о томе, њих боли курац, плате казну и наставе даље да кулирају.
Било би одлично када би имали свој интернет, узео бих их без размишљања, овако морам да се јебем или са мтелом или са телрадом, а не зна се ко је гори.
Жижић 18.5 +
Маринковић 17.5 +
Пробати Цибону 1, јако лепа квота, Звезда има паклен распоред
Сад упаде лик у клаџу и уплати 100к на Луксембург : Холандија 2пп (26. минут тренутно 0:0)...
Јел је још ту, прати? Јави како изгледа пред шлог лоло (под претпоставком да је то за њега астрономска уплата за неко вађење)
Ma brani tiket verovatno, nije lud toliko.
ма где га знаш. стискање чмара интенсифајс
Eto ga. Javljaj čegi reakciju, je l' proklinje ili skače od sreće?
Уплатио и отишао. И долази. И један деда куне што га није испратио лололо
Уствари, играо је и Холандију и Мађарску пп. Сад тај деда рече. Ја га нисам чуо за Мађаре.
Onda nije branio, nego je samo lud.
Penal za luksemburg, au brate mili.
У јеботе 1 1
контам Холанђани су сјебали пола кладионичарског свијета са овим ппХ
Ја их имам 2&3+. И још:
Бугари 1х&2+
Мађари 1&3+
Португал 1-1&3+
Белгија 1-1&3+
Швајцарска 1&3+
Грчка ппхVких
сад вероватно не куне