Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Деда је напустио кладионицу негде у 42. минуту. И даље је вероватно клео. Све док није сазнао.
Pustite coveka u picku materinu mozda je vadilica bila
Nije lepo smejati se jbg
Да л је реално да су једине гол гол утакмице тамо где играју Луксембург и Гибралтар јебени?
Мада у остале две од три играју Андора и Фарани, тако да је ово ок кад боље размислим.
Dal moze zvezda da izgubi danas jebem ti
Ne može, naravno.
Ma znam da 99 posto nece nego o hendikepu 5,5 razmisljam brt zvuci fer. Jaki su na centru a mi osim kuzmica nemamo teskasa ako napravi 2-3 faula bicemo u ozb problemu a ako ne bude pravio faulove oni ce davati koseve jelte
Dženkins 8.5+
Irving 24.5+
Zvezda 2
Belgija 1-1&3+
Portugal 1-1&3+
Koja kvota ovo somi
Imam i Gudurića, ali ću na njega pasti verovatno. Sa njim je 23
H2 ja mislim. Jbg nije baš ni Žižić Shaq, a osim njega i Šakića nemaju baš neke napdačke opcije. Tako da mislim da ide Zvezda sa hendikepom.
Eno sad vidim pekovića u kafani na zlatiboru, verovatno valja svoje apartmane, kad ubodemo 20 igrača na 100 dinara u utorak na EL, i zabodemo 300k, kupujemo svi po skoro cela dva kvadrata!
Finansiramo partizan. xd
Gde ima da se prati uzivo aba statistika?
www.aba-liga.com
evo shomy opet solidno pogodio, ako ga ne izda djenka i veceras uncle drew
Belgija 1&2-5 brt
Lagano će doći ono što sam okačio, još Irving ostao samo, a cenim da će on ići preko 30.
Ali džabe kad sam konjina stavio i Gudurića, mala mi kvota bila.
Čisto da se ispoštuju igrači i noćas
http://i.imgur.com/ppAvGPE.jpg