Кладионица

1. Ovo sam i ja igrao. Bez dajea.

2. jer sam došao do jedne istine u vezi s igračima: OD ANALIZIRANJA NEMA SELAMETA.

Kad sam ja ovo pricao...

3. inače sam batalio stavljanje para na igrače, ali mi se ovaj čini kao dobra opcija

srećno nam ps

4. Ne znam jel neko vec pisao mrzi me da gledam,de kolo ne igra tako da ce vrv Teo da de ispucava za obojicu

Voroncevic -
    Westerman+
    Kalates +
    Tomic -

Hteo sam da dodam Tea + ali granica 17,5 ne znam

5. Ma kurac dobra opcija, ubodem sinoc fenera, makabi i baskoniju i ubacim i slukasa i macvana kao sigurice. Pametan sam jako malo mi bilo bez tih 1,85 od konjske glave serem mu se po sred temena

6. kažem ti ja sam baš zbog toga batalio igrače, previše ometajućih faktora ima, sveukupno gledano nije vredno rizika

7. da, ali je GUŠT
    Inače:
    Džekson 9.5+
    Hajns skokovi 4.5+
    CSKA 166.5+ (napisao sam da CSKA daje preko 90, ali kurva ovo iskucala)
    Teodosić asistencije 8.5+
    Tajus 9.5+
    Guler asistencije 5.5+

----------------------------------------------------------------------------------------
    Rivers 10.5+
    Lodžeski 9.5+
    Mancaris 5.5+
    Oleson 6.5+
    Rendolf 10.5+
    Mačiulis 5.5+

8. Ја синоћ ухватим Басконију, Фенер, Звезду, Раонића, Симоновић +, Ђентиле +, Хјустон 1 и паднем Блажич + на 7,5. Лик 0 поена (0/0 са пенала, 0/0 за два и 0/2 за три, чини ми се

9. Izijem, gde nalaziš beli kamel? Crni i beli se već mesecima ne proizvode...

10. Ja mu donosim iz frišopa

11. Švercuješ, boli te kurac što država propada...

12. Džekson 9.5 +
    Daje 13.5 +
    Klejburn 11.5 +
    Koponen 10.5 +
    Printezis 13.5 +
    Singlton 10.5 +

13. Nikolase, moze Nisikori?

14. Koji će mu kurac, drugi je pa je drugi. Možda neka uz kurac pobeda sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:3), čisto zbog poena.

15. Doduše ja ne znam ni s kim igra, haha, toliko o savetu.

16. Papete zaista ne znam, predlažem gemove +

17. добра је квота на нишикорија, 1,5, који курац чилић

18. Je l se ovo povredio Daye nakon MINUT I PO?

19. Haha pa jebo me tajus mrtvak u dupe

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.