Кладионица

1. postujem to deki postujem mozes li mog sina da zaposlis kod tebe da sije duseke vasoj firmi

2. колико сутра морам одиграти гулера и теодосића плусеве, па нека једном буде граница 15 а другом 18, само ето не знам коју још једну барем на тикет, или и две чак, јер немам довољно пара да гађам квоту 3.5

3. Pa stavi soma na 3,5 sta je problem? Bolje da izadjes 20e nego da stavis jos dvojicu pa puknes 5e

4. па бар бих још једног ставио на хиљаду динара, то ми је последње дефинитивно, пресис'о сам, разматраћу сутра, можда и двојицу. можда би могао и кори хигинс поред теодосића, наиграће се сутра. видећу.

5. Samo nisu poeni igraca za vise od soma, ja danas puko pare bezveze kao E OVAJ JE SIGURICA kurac sigurica brt nije ni lengford siguran xd

6. ја више и немам брт. то ако прође, ок, ако не прође, видећу да навучем неку ангину или мононуклеозу да не могу ни да пушим, пошто нећу имати пара ни за цигаре до краја месеца. мораћу да се зајмим и за цигаре јебенти

7. Da pusis danhil poslao bih ti cigara xd

8. не могу, пластичан ми је и даље, пробао сам вечерас опет, баш се усерем док извучем цигару, онај плави мислим да је био.

9. цимаћу боксера за меки марлборо, вратићу му тамо побожићу

10. Koje su najskuplje/najjeftinije cigarete trenutno u nas? Ne računam onaj duvan u džakčetu što prodaje se.

Inače, ajmo Viginsu brt još ti plus, i Dio u plus!

11. otkud pusis marlboro aco, sto ne pusis beli kamel kao ja npr

12. Ал Банди
    neću kurac, mada ću ga dobiti

6 u nizu pao za jednu tekmu

dan pre početka crne serije sam pogodio tiket sa iksićem, tako se mora i zatvoriti serija

Pao jedan tiket na jednu tekmu, pa sledeći za tri tekme, pa sledeći za jednu tekmu.

Nije pogodio tiket sa iksićem.

13. Juta Čikago kao deca smo se igrali

14. Inače, ajmo Viginsu brt još ti plus, i Dio u plus!

Hvala bratu Viginsu, crnje - ispoštovale.

15. Panata 1
    Real - Barsa 160.5 +
    Tajus skokovi 6.5 +
    Vilbekin asistencije 3.5 -
    Lekavičijus 6.5 -

Burusis 12.5 -
    Micov 11.5 -
    Ajon 10.5 -
    Bertans 6.5 -

16. ladno mocart blokirao motuma...

17. http://cdn.ndtv.com/tech/gadgets/snake_nokia_3310.jpg

Ovako smo se nekad igrali, a s obzirom da sam jako voleo zmijice, evo kako ih danas jurim:

Olimpijakos 2i+ (149.5)
    Galatasaraj 1i+ (165.5) 5 kvota jbg, a i teram kontre danas
    Sinan Sakić Guler 12.5 +
    Birč 8.5 -
    Printezis 13.5 +
    Hajns skokovi 4.5 +
    Jankunas 10.5 +
    Burusis skokovi 7.5 +

Renfolf 10.5 +
    Singlton 10.5 +
    Rajs asistencije 5.5 +
    Galatasaraj H1i+ (4.5, 165.5)
    Real 2
    Micov 11.5 +
    Teodosić asistencije 8.5 +

Krenuo sa hiljadu dinara da stavim na tea, gulera i higinsa, međutim govnari digli tea na 18.5, higinsa na 13.5, iako mu je redovna granica na 9.5-10.5, aha reko' važi, i onda namlatio ovo. Galatasaraj sam morao po ovoj kvoti pa neka pukne 20 razlike, a i svi se zaleću na darušafaku, Turci su to, a i iscrpeo ih je emotivno meč sa cska, što da se ne proba, a igrače sam mahom mlatio ecipeciranjem jer sam došao do jedne istine u vezi s igračima: OD ANALIZIRANJA NEMA SELAMETA.
    Izmlatiti desetak na 100-200 dinara, jednom će da usere i aukurac, džabe lomim glavu svako kolo i pušim kurac.

18. Igraš rajsa asistencije vidim...

19. E, baš zbog tebe sam ga i odigrao :) pička mu materina, mora da prođe jednom u 4 kola.

20. Ове странице, аналитичари и курци кажу да би могло да дође из 2 у 1 на

Неусидел - Аустрија Беч
    Додрехт - Хелмонд

сигурнија варијанта кечеви

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.