Кладионица

1. Pele večeras pijem u tvoje ime brate. Ja sam uvek verovao u tebe!!!

2. Svaka čast Predražinjo, reci mi kolike kvote nabiješ na to 2+?
    ggV3+ i ja volim u poslednje vreme da barem proturim jednu na tiket. ne baš 15 tekmi xD

3. 2+ je od 1.05 do 1.35
    Neka 1.18 je reala

4. I ja cenim tako nekako al me mrzelo da računam pa sam mislio da mi kaže 1.18 na 30 koliko mu dođe

5. Aha, nisam znao šta oćeš
    Na 100 dinara 20 tekmi je 12 k tipa
    Lupio sam

6. Hvala arm, hvala bohoridis. Znam brate da si verovao u mene, šteta što nisam stigao da okačim ovo ovde (mada bi vrv sem tebe retko ko ispratio), odigrao sam tiket u 19:55, burazer ušao u sobu da traži neke stvari i zaludeh se sa njim.

Pa zavisi Dio, ali u principu na 100-150 dinara bude tu neki dobitak 25000-35000 uglavnom. To je naravno sa bonusom od 50 posto u Socceru na 15 ili više utakmica.

7. Izračunao sam, bilo je teško xD

Koji pederko ovaj Anderson šutnuo je više od Hardena majku ti jebem oladi daj malo čoveku ne tripuj se.

8. Tačno, tu je bonus dobar, to pojača dobitak.

9. Pa duplo ga pojača :-D

10. TO NISI IZRAČUNAO DRUŠKANE

11. Treću kutiju pljuga gužvam od jutros u 9 tipa

12. Mada mislim da su bonusi u maxbetu, planetwinu i pinbetu još brutalniji na 15 i više tekmi. Al retko kad igram tamo, sem online NBA igrače.

13. Ja smem da se zakunem da sam na Mocartovom zmija tiketu video 100 %

14. planetwin tu najbolji je

15. хахах чуј Happy hour, ко да имаш код неке курве бонус сат времена

16. Šta u 11 da igram nek puše kurac

17. A majku mu jebem što crnac ume da iznervira čoveka, to niko ne ume. Da čovek 15p u 1/4, i do poluvremena da još 2p. I vode 10 razlike, i pitanje koliko će da igra, i ima da poduvam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.