Кладионица

1. Crnci su za pamuk ne da se kladiš na njih.

2. Bravo pedja

Ispratio bih te ja ispratio sam sve danas sto je ovde okaceno otvorio sam racun u mocartu xd

Cekam sad ovaj blejkov ubedjen sam da dolazi nekim magijama da kladze danas budu jebane rough brutal anal

3. Ajde ne uvedi ga celu 4/4 da da još koš jebeni da ti jebem mater!

4. Dzankee de si daj kvote za sutra jebem li ti seme

5. Jebemte usta crna da 16 minuta čekam da da 2 poena, i on u poslednjem napadu zvizne trojku. Puši kurac što sam te pogodio plus, kad me iznerviraš.

6. orlando dalas kasapljenje kosarke jebene, jos im daju granicu 170 i nesto i tu ce minus, ako prebace 150 bice odlicno :D

7. Majke mi, nece niko u plus uci mamu im bezobraznu jebem

8. Dramond krenuo o d l i č n o, al nešto posustaje pederko sad kad je važno!

9. a finix fila dali 19 poena ukupno za 2 minuta meca, sad evo 2min do kraja cetvrtine imaju 38, niko nije dao kos vec 3min pa tacno je sprdnja samo da te jebu :D

10. Ja prosao orlando dalas vise od 50 u cetvrtini haha znao sam da moraju da ubace neki kurac jbg

11. Ovaj majmun retardirani ni da dirne. Ništa. Ko da majku metkom gađa, pa gleda da omaši. Važno da je nakrcao osasto skokova.

12. Ja vucevica i batuma cekam

Batum me jebe tri kola vec kad igram dole on gore kad igram gore on dole

13. Zato ce saric kurac da predje

14. Prešlo napokon. Fin dan danas, sviđa mi se.

Ali kad bi došli Vigins i Batler uh, to bi valjalo majku mu... :)

15. Koga mašaš izijem?

16. gasola, ne moze da sastavi jebeno

17. I ja isto, ono pred tajmaut što je dao jel to bilo ponovljeno onih jedinih 2p mrtvih što je dao, ili još nisu upisali 4 poena da ima?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.