Кладионица

1. ne znam gledam filadelfiju, pratim samo 1-5 sutira ko kurcina obicna..gora utakmica nego orlando dalas

2. ja sam igrao plus juče na memfis dalas, vrv misliš na to.

3. tri prve četvrtine ispod 40 poena pa super počnite lepo da pevate Devotion turkish airlines euroleague

4. Ajde Đani crnčugo mila puni nabeđene voriorse!

5. pa i orlando mrtvi pre par dana indijani dali samo 69 poena beda jebena, pre toga protiv jute 74

6. Džejms Enis voli penis

7. Jedi govna gasol pederko debeli, a došao Antetokumpo majstor znao sam da će da nakrca degenke iz Voriorsa.

8. Šta velite za Sent Etjen Nica? Može li dvojka da padne?

9. Pa ne znam, krajnje je vreme i ta nica da krene da gubi bodove. Mislim sve može, al ja ako bih igrao, igrao bih x ili x, što je duplo manja kvota, al po meni za očekivati.

Ali na nekom maksimala tiketu, što ne probati 2 jebiga, besnu kvotu staviše.

10. Moze dvojka. Takodje moze i 1 i X xDDDddDDDdDd

11. Primamljiva dvojka u pičku materinu. Ionako mi je zadnja tekma na tiketu pa ako uđe ovo ostalo ovo branim jbg.

12. kako okacite tiket sa mocarta ovde?

13. Ispraticu te sa jednim 23 tiketom

14. A dali znas da li znas da li slutis kako se kaci tiket sa mocartoa?

15. Au kajgano nemoj ljubim te, ja stavio 1X0-3

16. ps, mislim da se ne moze kopirati link tiketa ako igraš onlajn, nego printskrin koristiš

17. Jebem mu majku. Vucevic me jebo dotero do 12(12,5) za dve glave na sto dinara

18. Ovako, ako si igrao tiket, ono odeš u kladionicu i odigraš tiket.
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1004-1944839-1450

Moraš printovati ako je online, bar je moralo, ako nisu menjali, preko sokera igram online sad.
    http://i.imgur.com/U4MBmvI.png

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.