Nisam mogo da otvorim nalog u mocartu nedelju dana, nisam znao gde mi je lična karta. Sada je pronađena, priključujem se od sutra pilićarenju predražinjo tehnikom
Majke ti, na nekom kilometarskom 1.14x1.32 tiketu? Pa da, nisam lud. Vi singlirajte placeve na Nowak Djokowic 2, ja ću da sklapam pedeset tiketa od pedeset dinara mesečno i molim se Santa Mariji od Gvadalupe
Izveštavaću o rezultatima
A pilićarenjem ga zovem jer me je blam uživo da kažem radnici PEDESET DINARA NA OVAJ JEDINI TIKET KOJI IGRAM DANAS. Kad ide preko računara, onda može i dvajes, nemam ništa protiv.
Haha, pilićarenje, u ovoj kladionici kod mene dođu do pulta, broje metal, broje, i onda kažu: "UPLATI MI 27/32/44 DINARA".
Čuj pilićarenje. Dobro, jeste i to pilićarenje, samo sam osećao potrebu da podelim još jednu situaciju iz ove seoske kladionice, nepresušnog izvora zabave i veselja.
штаћемо сад?
NBA, pa nećemo valjda Žižića plus na kvotu 19.5 u ovoj čemernoj ligi. Pa još protiv Miro Bilana.
Utera mi ga Djoković fino, ka Rajs i Dragić onomad.
Portland 2, Juta 2
Uteruje on svima večeras osim Mareju.
Nisam mogo da otvorim nalog u mocartu nedelju dana, nisam znao gde mi je lična karta. Sada je pronađena, priključujem se od sutra pilićarenju predražinjo tehnikom
Pilićarenje? Uzeo juče 40 k haha
Majke ti, na nekom kilometarskom 1.14x1.32 tiketu? Pa da, nisam lud. Vi singlirajte placeve na Nowak Djokowic 2, ja ću da sklapam pedeset tiketa od pedeset dinara mesečno i molim se Santa Mariji od Gvadalupe
Izveštavaću o rezultatima
A pilićarenjem ga zovem jer me je blam uživo da kažem radnici PEDESET DINARA NA OVAJ JEDINI TIKET KOJI IGRAM DANAS. Kad ide preko računara, onda može i dvajes, nemam ništa protiv.
Eo ga
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2660#post_3636610
PA TI VIDI!
Haha, pilićarenje, u ovoj kladionici kod mene dođu do pulta, broje metal, broje, i onda kažu: "UPLATI MI 27/32/44 DINARA".
Čuj pilićarenje. Dobro, jeste i to pilićarenje, samo sam osećao potrebu da podelim još jednu situaciju iz ove seoske kladionice, nepresušnog izvora zabave i veselja.
Dobrodošao u klub! Sedi udobno se smesti...
Kapiraš, zato što igraš od kuće s kompa pa kao sedi xddd
Šomijeva lokalna s čunkovima > sve ostale kladionice
Eno Žižić dao 7p, jesam reko! Da igram abaligaškog igrača + na 19.5, tačno da je džordan lično ne pada mi na pamet.
Žao mi je što nisam slikao ovu kladionicu dok je imala furunu i drvene stolice. I sad je poprilično seoska, ali nije to to.
Jesam reko da je kvota 3.80 na Nicu čist poklon. Nastavljaju braća da gaze jako. A ja nisam uzeo 45k zbog srpskog Murinja, Anđus i Ludovan upravu.
I ja sam omašio srpskog Murinja, mada sam igrao x2i2+, i iks bi mi vršio poso!
A jesam rekao XiliX Nica, je l došlo došlo.
Kolko lud početak bokine tekme.
Немам мира сад дошло ми да јурим нешто а знам да треба да искулирам. Кажеш Јута 2. Мерачио сам и тај Портланд.... дође лагано.
http://image.prntscr.com/image/bc4571178bf54cd9b43520fdba543376.jpeg