Кладионица

1. штаћемо сад?

2. NBA, pa nećemo valjda Žižića plus na kvotu 19.5 u ovoj čemernoj ligi. Pa još protiv Miro Bilana.

3. Utera mi ga Djoković fino, ka Rajs i Dragić onomad.

4. Uteruje on svima večeras osim Mareju.

5. Nisam mogo da otvorim nalog u mocartu nedelju dana, nisam znao gde mi je lična karta. Sada je pronađena, priključujem se od sutra pilićarenju predražinjo tehnikom

6. Pilićarenje? Uzeo juče 40 k haha

7. Majke ti, na nekom kilometarskom 1.14x1.32 tiketu? Pa da, nisam lud. Vi singlirajte placeve na Nowak Djokowic 2, ja ću da sklapam pedeset tiketa od pedeset dinara mesečno i molim se Santa Mariji od Gvadalupe

Izveštavaću o rezultatima

A pilićarenjem ga zovem jer me je blam uživo da kažem radnici PEDESET DINARA NA OVAJ JEDINI TIKET KOJI IGRAM DANAS. Kad ide preko računara, onda može i dvajes, nemam ništa protiv.

8. Haha, pilićarenje, u ovoj kladionici kod mene dođu do pulta, broje metal, broje, i onda kažu: "UPLATI MI 27/32/44 DINARA".
    Čuj pilićarenje. Dobro, jeste i to pilićarenje, samo sam osećao potrebu da podelim još jednu situaciju iz ove seoske kladionice, nepresušnog izvora zabave i veselja.

9. Dobrodošao u klub! Sedi udobno se smesti...

Kapiraš, zato što igraš od kuće s kompa pa kao sedi xddd

10. Šomijeva lokalna s čunkovima > sve ostale kladionice

11. Eno Žižić dao 7p, jesam reko! Da igram abaligaškog igrača + na 19.5, tačno da je džordan lično ne pada mi na pamet.

12. Žao mi je što nisam slikao ovu kladionicu dok je imala furunu i drvene stolice. I sad je poprilično seoska, ali nije to to.

13. Jesam reko da je kvota 3.80 na Nicu čist poklon. Nastavljaju braća da gaze jako. A ja nisam uzeo 45k zbog srpskog Murinja, Anđus i Ludovan upravu.

14. I ja sam omašio srpskog Murinja, mada sam igrao x2i2+, i iks bi mi vršio poso!
    A jesam rekao XiliX Nica, je l došlo došlo.

15. Kolko lud početak bokine tekme.

16. Немам мира сад дошло ми да јурим нешто а знам да треба да искулирам. Кажеш Јута 2. Мерачио сам и тај Портланд.... дође лагано.