Кладионица

1. šalimo se malo pobratime

2. Čekaj šta sad šalimo se odigrao sam već plus!

3. ma znam xD
    a ovde sto stavljam to je od drugih izvora, na svoju ruku igram za sebe
    sto se derozana tice u padu je forme jbg ne moze da drzi 34 poena prosek sa onolikim procentom suta toliko, plus b2b utakmica plus klipersi igraju sjajno odbranu, plus visoka granica mada je pala na 29,5 al opet bi trebao under

4. ma derozana sam stavio plus, 28.5 u mocartu granica. a šalim se u vezi armina, mog velikog prijatelja

5. Prepisujem i nikolasa

6. detroit vam je 1 2.10 gg

7. prijatelji, uspeo sam da stignem da izvršim uplatu na račun u 22:55 i sklopim četiri 50-dinarska tiketa, malo od vaših predloga, malo argentinski fudbal, hokej i kazahstanski tenis

jel ima neka fora da prebacim sa svog računa pare nekom od vas kao ČAST ako prođe nešto od vaših predloga

8. mislim da mozes da kazes username ili jmbg radniku pa on uplati, al to prebacuj pare braci, ne zajebavaj sto se tice nas, tu smo da se pomazemo

9. Žajk je uplaćivao dopune

10. Sistem 16 od 18, uplata 320 din, minimala 25 soma, maksimala 4 i po miliona.

http://image.prntscr.com/image/3ea0bfe5235f41aaa600fd21e766afd9.jpeg

11. moje selo lepše od Ariza

kud ne sačekah da pokupim nešto od Predrag

12. Рађарде, мислим да код нас само Максбет има ту опцију.

13. Kakve bre dopune, boh? Za mobilni, lol? Ili postnet?

OK Armin, svakako se družimo

14. Mob. Vratio mi 1000 dinara

15. u mocartu moze vec skoro godinu dana preko licne da se uplacuju pare da ne vucarate onu karticu, tj. sve sto vam treba jeste jmbg i mozda username nisam siguran

16. Ma da, može na šalteru, nego ja mislio nešto preko neta. Na šalteru samo kažeš juzernejm i datum rođenja.

Za šta ti vratio pare, Boh? Dažajk afera?

17. Recite jednog igrača u plus da ide najsigurnije što je ova tema iznedrila večeras.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.