dio dragic po meni najsigurniji mada ovo ce biti noc za minuse, juriti nekoga iz golden stejta posto ce biti BO sig, po meni durent, mozda odu i durent i kari u minus, a gasol, derozan, aldridge isto vrlo verovatno minus, ako bas hoces plus tu bih preporucio jos kaldvel popa, bledso vec sad prevelika granica jbg i ante plus vrlo verovatno
Pedja vidi da ne okacis u 3min do jedan kako sam stavljao jednog po jednog sve mi ih izbacuje jer pocinju tekme. Ono sta sam uvatio u 1 plus ove posle sam metio u glavu.
Eto, odigrao sam sam 5-6 komada i prepisao sav nba koji ste kacili valjda ce neko od nas da ubode neki kurac pa da bude hej veseli se kucni domacine hej sve ti zdravo i veselo bilo. Imam jedan od 11 miliona na 20rsd na njega tipujem osecam da gori grad od njega
A da preduhitrim pitanje zasto nisam kacio sta sam igrao: ne zelim da bilo kome sugerisem sta da meti jer sam ja djagao metodom skrolujem pa gde stanem cepam plus pa opet plus pa minus itd
Jesam izijeme, sve sto je bilo predlozeno na temi kladionica saljivog sajta vukajlija.com sam odigrao nesto sa manje nesto sa vise detroit sam pogadjas sa vise jer u singlu je
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
https://i.imgur.com/4fNl0ni.jpg
Слава је слава, ал поклон квота је поклон квота
Da, Armine, ko da vucara onu pretešku karticu :)
Igra CS jebeno! Haha
Dio, ako i postoji igrač oko koga vlada neki konsenzus, ako nas je istorija ičemu naučila, to je da baš taj neće da dođe
Eh, da me je istorija učila, nego tukla po ušima... :/
dio dragic po meni najsigurniji mada ovo ce biti noc za minuse, juriti nekoga iz golden stejta posto ce biti BO sig, po meni durent, mozda odu i durent i kari u minus, a gasol, derozan, aldridge isto vrlo verovatno minus, ako bas hoces plus tu bih preporucio jos kaldvel popa, bledso vec sad prevelika granica jbg i ante plus vrlo verovatno
Ante plus odigrao sam. Dragića sam hteo, al ne mogu jajara balkanska, nemaže.
Minus sam hteo bradu, al sam rekao neću minus da igram.
DARAJKARD
jao braćo imam dojavu za četvrtak, naša treća liga, ortak mi igra u jednom timu pa čekam da mi potvrdi i šaljem svima
milose
Izijem jesi opet igrao na debelog Gasola majku mu jebem?
nisam brate, igrao sam otoa portera + pa cemo videti
ako dodje bice ovaj rad:
samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju, au mome srcu druze crne kise opet padaju
Ja sam čuo da makaronac voli igrati plus na njega, tako da ću preskočiti...
Ja sam mislio na pau gasola minus da se razumemo
Pedja vidi da ne okacis u 3min do jedan kako sam stavljao jednog po jednog sve mi ih izbacuje jer pocinju tekme. Ono sta sam uvatio u 1 plus ove posle sam metio u glavu.
Eto, odigrao sam sam 5-6 komada i prepisao sav nba koji ste kacili valjda ce neko od nas da ubode neki kurac pa da bude hej veseli se kucni domacine hej sve ti zdravo i veselo bilo. Imam jedan od 11 miliona na 20rsd na njega tipujem osecam da gori grad od njega
pseto jesi odigrao detroit
A da preduhitrim pitanje zasto nisam kacio sta sam igrao: ne zelim da bilo kome sugerisem sta da meti jer sam ja djagao metodom skrolujem pa gde stanem cepam plus pa opet plus pa minus itd
Jesam izijeme, sve sto je bilo predlozeno na temi kladionica saljivog sajta vukajlija.com sam odigrao nesto sa manje nesto sa vise detroit sam pogadjas sa vise jer u singlu je