Кладионица

1. Kakve smešne golove primila Legija, imaju gol razliku 8-24 u 5 utakmica, sad bi fora bila da dobiju Sporting u poslednjem kolu i uđu u ligu evrope

2. kakve lopovcine jebene crkli dabogda singliram kvotu 2,1 i dok mi proknjizava ili kako se vec kaze spuste je na 1,6 pa mamu mu jebem aj na 2 ili eto i 1,9 nek je al ovo je bezobrazluk. http://image.prntscr.com/image/b4374053c38e497b8751077b148e7673.png

tako neko vece real basket singliram 5 min pred kraj jer su gubili i kvota 1,9 reko aj poduplam neke pare ono kurac smanje mi na 1,2 u toku kucanja. jedan zarez jebenih dva pa znas kad bi rizikovao 50e da uzmem 10 jebem im mamicu u usta

3. izvadio sam pare inace sa ovim singlicem ali da je ostalo preko dva bio bih u plusu nalupao nba igrace i otisao da spavam

4. A ovako ćeš da nalupaš nba igrace i i odes da spavas xD

5. ovako sam nervozan jbg

jos neki lajv cu sada pa onda idem da nalupam igrace haha

6. Ко данас није узео паре нека се не клади више

7. Тај сам хехе

8. moramo se složiti da sam ja najbolji kladilac i poznavalac sporta uopšte na ovoj temi, nema tu šta

9. Posle mene i dovle vicomana vecern-a

10. bila dobra tekma monako totinhem.
    mocni monako.
    kapiram sledece kolo dinamo daje gol juveu.gg 3+.

11. http://i.imgur.com/BkujHNs.jpg
    odigrao sam u konsultaciji sa nouverom96

@shomy blokirane su kartice ne mogu da se koriste, katastrofa jebena, radice nalog, moci ce u fazonu da se salje nekom p2p pa on tebi onda postom ili na ruke ili ne znam kako mozda da se povlaci na racun u banci direktno...i imaju evo ecoPays kartice, ista je fora izgelda kao sa netellerom ali PS i 888 ne prihvataju samo neke manje sobe..tipa Betfair

12. Плоди Изи кад сам ја заказао

Да ли сте приметили да сам прорекао када ће Реал дати гол хехе? Какав Вита Тарот какви курчеви

13. Мада сам ја пичкица и драже ми је само 2 да ставим, да не бијем главу кад на крају Реал да гол у 88. за 0:1...

14. Додуше за 1:2 али нећемо да цепидлачимо

15. Kakvi su ološi ovi iz Mocarta. Nikad ništa onlajn ne može da se odigra jebem im sunce krvavo ja! Samo nešto koči, a što su ažurni ko Koštun da im vodi sajt pizda im materina.

16. mene jebu ko nerast kane korso kerove

17. Ove prve tri ću da prepišem, barselonu ne mogu, em što mislim da će to da preture preko kurca onako sa 2-3 gola, em što će se bokser naljutiti jer je "sutra sve 0-2" xd

18. Јавор Нови Пазар > Лудогорец Базел

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.