Кладионица

1. zalis li mojih 9000 :D

2. Da si igrao samo 2/3 (umesto 2+3/3), bio bi ti veći taj minimalni dobitak, baš ono što je ps rekao + bonus, ali bi ti manji bio maksimalni dobitak.

3. Ali sve to nije ni važno, jer crnče ne dolazi, ostaće Šomi bez viršle rol :)

4. Jeo sam puno rol viršli, ali ova će mi biti najsladja

5. Slepi nisi valjda napustio studije u NS? :(

6. Ko sme da se kladi da će šomi da se javi slepom i traži da mu odigra tiket za 85 dinara ako atetokumpo dođe +? xd

7. nisam druže, daleko bilo

8. Rol viršla ili tiket, ne znam, teška odluka

9. Somi ce da kupi rol virslu i da je posalje rajsu xd

10. Tiket od 40din i onaj trougao sa sirom jbg

11. Lakse podnosim padove kad se ovde malo nasalimo

12. Pička mu materina ps, sad u petak ga pišem plus asistencije, zamislio se nešto i posle vidim i kažem sebi dal si jebeno realan precrtaj govnara, nikog iz barselone nikad sve im jebem cigansko

13. ps
    Lakse podnosim padove kad se ovde malo nasalimo

+1.85

14. Aj ovo okupljanje organizujemo u kladzi al kad imamo love pa da se rokaju lajvovi ko kisa somi i arming kontriraju jedan drugom ja prepisujujem od nikolasa lecki dok baci analizu tekma se zavrsila stec pita radnicu dal studira nesto... Coa samo nek sedi i cuti jbg za njega nema funkcije nikakve

15. A reci stvarno ovo okupljanje i rokamo svi zagleblje gol u prvom i nema prenos i slepi bog im sedne za komp i rokne nam strim na tv pa ja bi umro od smija na licu mesta

16. armin smara onu radnicu za salterom, diktira joj sifre i tipove jer nema prste da napise na papiricu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.