Hahaha
A BLAGOJA? Zateze 0-0,5 hahaha
hahahah oplako sam kalezica
E da bre, blagoja
Mračiš Kg, bacaj skečeve
Zove makaronac kaze aj nek mi neko uplati 20 maraka na hokej neki i pratim izijema sa 10 maraka
Okupimo se u utorak blagoja igra 3+pp na Česterfild-Aldershot za subotu.
Dođe džanki i dere se na radnicu kako nema uživo da se igra tačan rezultat 11. gema na čelindžeru u velikoj plani
Blagoja iscepa iz liste tri lista sa englezima nize lige kao ne treba mu ostalo i bistri sat vremena na kraju odigra sve iz ponude gg3+
Arminov pop i Zoran Kalezic su zapravo ortaci iz osnovne
Dolazi CicaDrazin drug i igra Enleze za novu godinu
Hahahaha lecki
Ahahah lečki
Draža igra 7 utakmica za svaki dan po jednu haha Proda ga zadnja a čekao nedjelju dana
Kad počnemo da padamo svi redom, bokser počne da baroniše kako je znao lika koji je padao 55 tiketa za redom na po jednu i teši nas kako nije strašno xd
хахаха
Arminov pop i zoran kalezic u stvari ista osoba o.O
Haha ne može ovako jbg u isto vreme pišemo
Bohor jebao zorana kalezica kad je imao 13 godina hahahaha
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Hahaha
A BLAGOJA? Zateze 0-0,5 hahaha
hahahah oplako sam kalezica
E da bre, blagoja
Mračiš Kg, bacaj skečeve
Zove makaronac kaze aj nek mi neko uplati 20 maraka na hokej neki i pratim izijema sa 10 maraka
Okupimo se u utorak blagoja igra 3+pp na Česterfild-Aldershot za subotu.
Dođe džanki i dere se na radnicu kako nema uživo da se igra tačan rezultat 11. gema na čelindžeru u velikoj plani
Blagoja iscepa iz liste tri lista sa englezima nize lige kao ne treba mu ostalo i bistri sat vremena na kraju odigra sve iz ponude gg3+
Arminov pop i Zoran Kalezic su zapravo ortaci iz osnovne
Dolazi CicaDrazin drug i igra Enleze za novu godinu
Hahahaha lecki
Ahahah lečki
Draža igra 7 utakmica za svaki dan po jednu haha
Proda ga zadnja a čekao nedjelju dana
Kad počnemo da padamo svi redom, bokser počne da baroniše kako je znao lika koji je padao 55 tiketa za redom na po jednu i teši nas kako nije strašno xd
хахаха
Hahaha
Arminov pop i zoran kalezic u stvari ista osoba o.O
Haha ne može ovako jbg u isto vreme pišemo
Bohor jebao zorana kalezica kad je imao 13 godina hahahaha