Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Stecanu nece da daju bon za sok jer nema 6 parova. Zapreti im da ce im navuci negativan publicitet.
ааххах
hahahha
Hahaha
Hahahah
рекли ми да не долазим по паре, нашли другог добитника
Ahahah Papete
Moram krenuti iz početka da pročitam ovo
Бохор
Kad smo kod Izijema, neki lik na Zvonku sa klincem na profilnoj komentariše nešto randum i Izijem mu napiše ovo:
jesi to ti na slici ili tvoj mali sin? sto pitam..pa zato sto taj mali decak lici na kurcinu
Ахахха како вас ико лајкује бог вас не убио болесне
I ja se pitam sve cesce...
Dolazi neki lik uplati sto evra na kristal palas 2-1 i pukne. Mi pukli 1700e na kristal palas 2-1 svi zajedno
al jebem ti kakva bi to festa bila, mora da se zove kladionca da rezervisemo 15 mesta za taj dan
Coa baca predloge kaze sigurice niko ga ne jebe ni dva posto svi igraju kino na 2, 3, 7, 23 i 23,7 PA KAKO NE MOZE 23,7 JEBO TI PAS MATER
Izijemu radnica kladionice pogrešno otkucala live tiket na koji pada, pušta joj na fonu gif gde ženi izlazi glavica svinje iz čmara
Hahahahaa
Pseto dok se završe Englezi u 4 radnici u Sokeru napravi dete
Prodjem lajv 20k porucujem klopu somi kaze neka poneo sam buhtlu
Da je Armin gluvonem, mucao bi, lagano. I da morate i Stevču da zovete da računa dobitke kad se igra sistem. Napamet.
Stevco bi nam uzeo procenat
Boh svaki drugi tiket poklanja stevcu cima i ostale da mu poklone armin mu daje rukavice kaze ne trebaju mu