Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Coa igra kazinsa i cendlera pa ode prekoputa za lava i batuma tamo granice manje za 1
ps igra tikete za 2 glave, sramota ga za manje da uplati
thilmo se raspituje po kladži šta su tri sekunde u reketu
Makaronac dovodi babu na okupljanje, jedina prolazi EL igrače i onako krezuba se smeška i likuje kako nema boljih baba ovde
Gvozden cima babu da uzme Srpsko državljanstvo i da glasa za Radulovića
Pseto računa koliko da popije još da krene da je muva
Armine, kolika je beše granica? 17,5?
Ne bre, na Antea je 22,5 ili 23,5... ako nije i 23,7 lol
hahah hteo sam da ga lozim sad predrage gde ulete :P 23,5 zato sam ga i uzeo sto je mnogo mnogo je
hvala svima na podrsci i pre svega druzenju i da nije dosao posle ovoga ne bih zalio :)
Do jaja, 23,5 je, iskopao sam print.
Bravo Armine, za 100 evrića može maya bar da ga puši.
Kraj, čestitke!
hahah hteo sam da ga lozim sad predrage gde ulete
Ahahah a vidim da je na 16 i upalio neki strim da pogledam zadnja dva minuta, malo sam se i najedio zbog onih slobodnih
ja reko sad ce da ga pune faulovima da bi probali da stignu precice jebem ti i nebo i sve kad nestade 36 sekundi odjednom i kraj, reko dojaja, sad da vidim dal ce leci pare da odigram ove 2 sto ce sad da pocnu cisto mozda i ujutru da se obradujem
A kazins gađao trojke 4/5 i oborio slepog, pa ni kari ne gađa 4/5 pička mu materina. Jbg.
ja pratio i njega, prvu se nije sastavio do negde pred kraj kad je roknuo 10 poena za 2min fazon, ma jbg zver protiv ove bede sprdao se, nadam se da je branio slepi
шта сад? кино?
^^^
Ovo je lakijev upad na okupljanje
Bas sam mislio kad ustanem da citam skeceve ljute a vi se upuvali kad sam otisao na spavanje tuzan sam sada :(
ja pratio i njega, prvu se nije sastavio do negde pred kraj kad je roknuo 10 poena za 2min fazon, ma jbg zver protiv ove bede sprdao se, nadam se da je branio slepi
Jesam, biće para za još kockanja, a i za poneku kiflicu sa susamom XD
Bitno je da je Ante došo minus ;)
NOVO KOLO, NOVA SREĆA