Ljudi ja mislim da se neki kurac urotio protiv mene. Ma sta jedan sto kuraca se urotilo svasta pogadjam sve ide al nikako da ih jebem ja evo nemam resenja vise za ovu situaciju
ja u sistemu cekam kembu i lowryja minus eto sad pa nek padaju jebe mi se kad je ovaj majmun prodao
sta treba zategnuti
beal na 19,5 plus
crowder 13,5 plus
porzingis 20,5 plus
zeller(iz sarlota ne bostona) 10,5 ili ako nadjete jos bolje 11,5 minus
jos bi rekao
whiteside 16,5 ako nadjete 15,5 plus
kaminsky 12,5 plus prelazio poslednjih 5 ovo
g hill 18,5 plus zverina je jbg
gober 9,5 plus nema favorsa valjda ce nakrpiti mrtvih 10
valiancunas 14,5 plus
Dion Waiters (groin) and Tyler Johnson (tooth) are both out for Monday's game vs. Boston.
Hassan Whiteside (left knee) is questionable for Monday's game vs. Boston.
Goran Dragic (elbow) remains questionable for Monday's game vs. Boston.
Plus Vinslou odavno ne igra, da ne spominjem Boša, bog da mu dušu prosti. Ako niko od ovih ne bude igrao, igraće Majami sa 4 igrača kao neka institucija svojevremeno haha
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ma još jedan šut, šta je to, ne mora još da se baje
Nije ni sad, Bohore, slučajno ga Armin stavio na tiket :)
Sad da li je stvarno slučajno ili samo da udari kontru Šomiju, to ne znam
e kurac ne verujem da ce se vracati simon
i izadje opet na 10 haha pa kako da ga ne psujes majku mu jebem celavu
hahaha usro te jbg
ajmo sad na nba, vreme je
A Đenka gospodin 5 ličnih i NULA poena lol
hahah odigram pluseve simona, bjelicu i dzenkinsa i oni svi dosli minus, cak jebeni lazic i dangubic dosli plus lagano xd
Majku mu hteo sam Kuzmaru i Jovića plus. I razmišljam igraju protiv Blaza Mesičeka u kurac nemoj degen biti ko zna ko će igrati i koliko, iskuliraj.
I pojedem govno.
Sad čekam da podelite esenciju znanja sa mnom za NBA.
Jebiga, Arm, i Radonjić ga ubacio samo da postigne dva poena, pa ga izveo da bi dobio ovacije haha.
Ne igra Vejters za Majami, ne znam el se Dragić oporavio? Ja sam još jutros zatego Vajtsajda i Boston.
Ako ne igra Dragić ne igram plus na Vajtsajda, lepo mi je arm rekao onomad kad nisam hteo da slušam i poduvao.
Ako igra, onda ću i njega igrati.
Koliko sam lagano mogao uzeti 120e
Ljudi ja mislim da se neki kurac urotio protiv mene. Ma sta jedan sto kuraca se urotilo svasta pogadjam sve ide al nikako da ih jebem ja evo nemam resenja vise za ovu situaciju
ja u sistemu cekam kembu i lowryja minus eto sad pa nek padaju jebe mi se kad je ovaj majmun prodao
sta treba zategnuti
beal na 19,5 plus
crowder 13,5 plus
porzingis 20,5 plus
zeller(iz sarlota ne bostona) 10,5 ili ako nadjete jos bolje 11,5 minus
jos bi rekao
whiteside 16,5 ako nadjete 15,5 plus
kaminsky 12,5 plus prelazio poslednjih 5 ovo
g hill 18,5 plus zverina je jbg
gober 9,5 plus nema favorsa valjda ce nakrpiti mrtvih 10
valiancunas 14,5 plus
Dion Waiters (groin) and Tyler Johnson (tooth) are both out for Monday's game vs. Boston.
Hassan Whiteside (left knee) is questionable for Monday's game vs. Boston.
Goran Dragic (elbow) remains questionable for Monday's game vs. Boston.
Plus Vinslou odavno ne igra, da ne spominjem Boša, bog da mu dušu prosti. Ako niko od ovih ne bude igrao, igraće Majami sa 4 igrača kao neka institucija svojevremeno haha
Sad cu da zategnem vajtsajda i dragica minus za pet glava pa nek bude kvota jedan
Cemerno se osecam sada
Pratim te sa 30 maraka
ma trpajte na boston dok je 1,65 jebes sve ostalo