Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
a cekajte sto niko da spomene da opet za tri dana ima ovakva utakmica kao sto je bio detroit ovo sto su nasli pseto i papet
pa za tri dana cemo spominjati.
a i ti si bese rekao da je glupost i da nece doci. Spominjao si neki BO i odsecanje glave Marjanovicu secam se...
Jeste i da su na espn-u glupanderi
A sad cutis picko jedna jebem li ti krv bezobraznu
Gledacete u sledecoj epizodi: Mladi izijem ide kod dede na selo da pita koju su slavu slavili pre nego sto se deda prebacio u komuniste i nagovara ga da pocnu opet da slave.
jhahahah jesam priznajem, ali sam nocas prostudirao meceve po onom grafiku i pre dva dana bilo je isto kao da ce Portland da pukne i pukao je od Hjustona i to su ih usrali isto kao i detroti sarlota...za tri dana imaju lejkersi ali taj dan isto imaju neke tekme ostim toga znaci sve ovo crveno gde je, to moramo igrati...
http://a.espncdn.com/i/infographics/20161020_walkingdead/dead_digital.png
Ovaj Grujić
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/partizan-ostecen-za-penal-protiv-zvezde-sudija-grujic-suspendovan/8d1z4xh
Inače mala ciganka se redovno veoma rastrči protiv Partizana, voleo bih pobedu Partizana, ali teško
Jao jao oreol gubitnika, a najviše para posle nikolasa naravno sam vam doneo...eh okrenucu drugi list, vidim...
Meni nisi
Ni meni hahaha
Solidan ketz mi je Bajern u kosarci 1.65
Meni nista nisi doneo, zato ti i kazem
Izijem aj napisi i ove sive koje su brt i te su kao kriticne samo sa nekim indeksom 6,5-7,5 a ove crvene su valjda preko 7,5 ili 8,5 i to je kao 99%
Mislim jebes indekse napisi koje su sive ja cu i njih da zatezem
Jel ima veceras neke, sive crvene kakve god?
I obrisi grafik nemoj da vidi pola srbije pa da obaraju kvote posle jebo te lebac da te jebe
Edit: mozes i ti pap da poglesas ove tackice koje su danas s fona sam da se ne jebem
Bombas upravo zbog takvih vesti i dolazi partizan, nisam ja hteo da kazem da on navija za partizan jebe mi se za koga navija nego da je potkupljiv to igra igru koja mi treba a ako je potkupljiv i ako na onom mecu partizana i vojvodine prirezultatu 1:0 za vojvodinu da crvene kartone vuleticu i skuleticu (koji su tada bili kapiten i najbolji igrac ali vojvodine) meni to daje sigurnost da zategnem na groblje. Nemoj na ovoj temi da siris smrad pls jebe nam se i za zvezdu i za partizan ako imas neki tip ostavi ili ako se sa necim ne slazes pisi nemoj jebavati najnormalniju temu ikada
Vojvodina-Partizan 2 2,5
Ukupna kvota: 5,5
Uplata: 1000rsd
Potencijalni dobitak(cuj potencijalni haha): 5500rsd
po ovome deluje da ce oklahoma danas izgubiti (siva)
Meni dovoljno za neki hendikep xd
a tu je kao malo preko 50% da izgube
Da me jebete ako mi je jasno kako se odredjuje koja tackica je koja utakmica...
sa leve strane su ti timovi na x osi, a upravljamo se prema ovima koje su oni dali 1 2 3 4 itd