Кладионица

1. pseto sta cenis sent entjen?

2. Zdrawo pap prvo ili kraj x, 0-2, 1X&0-3 ili ako oces kvotu 5 onda X-X &0-2

3. Imam neku vrstu ''dojave''... ko hoce neka isprati, ja cu da probam, pa cu onda da stavljam i ubuduce, kaze ortak da se dere od kesa. Uvek je ista igra u pitanju

Randers - Brondbi, x ili x (iks prvo ili iks cela)
    St. Polten - Wolfsberger x ili x
    Highlands-Bloem celtic (ovo je vec pocelo ali cisto da vidimo hoce uci)

4. za vecinu tiketa stavim osnovu faveranija, murcia 10 poena prva cetvrtina najgora u istoriji kluba osecam, pa jbt sta covek da radi

5. Vosa-Paca 0-0 poluvreme bas kako sam se i nadao aj sad nek se malo tresu mreze jedna u vosinoj mrezi bi 99 posto znacila zgoditak za mene

6. Sta promasi ovaj becmenac u usta ga jebem

7. Ps šta da igram lajv na paću pratio si

8. Tj izblokirao ga saigrac pu

9. Nisam gledao brt, samo pratio rez. Sad sam upalio od drugog i partizan napada evo sprema se napadac da udje

Ja se nadam dvojci ili bar 1:1 ali da nisam igrao tiket vrv bih sada igrao da ne padaju dva gola ako icemu vredi kvota

10. Ajde grujicu navuci neki penal nemoj delija biti

Edit: evo ga poceo je sudijin ples

11. I ti nikolicu daj sasu ilica sta drkas kurac

12. Meni valja i da ostane, samo x2 imam, ali eto navijaću za paćka i tebe iako si teška jajara jer sam pre svega dobar čovek!

13. Sad će bokser da napiše da je x2 sranje i da on ima x5 xdd

14. Brt i 1:1 mi radi ali to je sada malo verovatno

15. Što je zapravo tačno.
    Elem manje od tri gola i 2 4.5 kvota probalo se

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.