Кладионица

1. Nikolase

Na slavi nece biti gostiju

2. izijem aj daj link od clanka pa ga obrisi kroz par minuta. nmg da nadjem u historiju

3. Vidis, meni izgleda kao da je vec prosla ta oklahomina. Pogotovo sto su imali dan odmora pre ove, i igraju sada kuci...

http://image.prntscr.com/image/b6d5b1870d3242f6b0fcc1d0bc1f89df.png

4. Lejkersi su po meni veceras. Mada mala kvota na bulse

5. PuppetMaster
    Imam 23 godine, kladim se skoro 10 i nemam apsolutno nikakvu pricu koje se mogu secati sa osmehom. Bilo je dobitaka od par desetina hiljada dinara, ali ono odem uplatim i podignem ako dodje.

Nisam se opijao u mozzartu, povracao, rokao lajv sa Zoranom Kalezicem niti se tuko sa policijom. Eh...

Pap pretpostavljam onda da nisi imao prilike ovo da doživiš onda...
    U Koceljevi dva brata rođena drže Mocart (Veran Antić) i Soker (Sova, nemam pojma kako se zove) i ne podnose se klasika. Mocart uradio staklenu baštu ludilo, sredili sve, espreso lavazze i cedevita na akciji sve ful a Sova ubaci rulet. Svaki drugi vikend kad dođem kidanje felne do 30k plusa pa izađem, davao k'o ne zdrav samo da ga ispoštuješ. Pukne priča kako lešim rulet i likovi se navade noću posle 23h da zaljučaju i da grme do zore, mali Riske radio oni mu daju kintu on ih pusti i olešili Soker. Imao fazon 10 dana odmora jesen neka bila i uzmem 65k na felni i nema ovaj da mi isplati samo 30k i posle pijemo i klopamo gicu sa ražnja i kaže Fleksa "aj večeras da igramo rulet celu noć ja idem sa Grujom, Cipom i Banđijom stalno plaćaju mi da pijem a ja igram šta mi kažu, nas pet bude i na svih 5 tabli je stalno po deset soma ruka. Uzeše pare haos bato. Večeras je slobodno igramo za tih 35k što ti dođe Sova" i svi mi kao ajde do jaja. I počelo je kao šala nagruvamo do 250k i je li nema da nas plati a mi razvaljeni aj da igramo još i krene kontra. 50k ruka na orfu 14,17,20 gori plavo kao licna i ne da i ne da i puknemo sve i muk sad tu neki Fleksa meni kaže pozajmi mi da igram ja ne dam. Pita Risketa može na crtu - može... Kad je došlo do minus 900k ugasi se rulet. Pap. Crno, ne reaguje, neće da se upali pola 5 ujutro. Uleće Sova gleda nas kaže "Pa jeste li vi normalni?! Zovu me sad iz Niša iz centrale pitaju kakvi to milioneri igraju rulet u Koceljevi ja im rekao mi zatvorili u 11h. Ugasili ga daljinskim putem preko džipiaresa!!" Tako kaže. E sad Fleksa tu ispadne frajer kaže da je on igrao i da je on dužan i da mi nemamo ništa s tim i jbg pošto nema ni kučeta ni mačeta dođu Mandula i ekipa i polome mu noge i ruke i oproste dug i od tad se zatvori Soker. A ja nikad nisam u životu više pomislio da se zadužujem za kocku. Koliko god da sam gubio.

6. e pa ja sam se prejebao onda nije oklahoma. a nisu ti veceras lejkersi ova tvoja linija sece utakmicu od sinoc gde ih je usrao NO 17 razl

7. Sece jer nisam bas iz centra crvenog kruga povukao. Ali kapiram da je danasnja jer sa gostovanja idu na gostovanje u 2 dana.

8. Cekaj, a kako drze Mozzart i Soker?

Ja sam mislio da to ima jednog gazdu, ti eventualno mozes da mu das lokal u zakup i to je to.

9. pa menadžeri su tih lokala jebo ga ti

10. Brt ako je ta sinocnja onda sljaka i na sivo jebem ti leba pa usracemo kladionice!

11. солидно пушење курца, све сам бацио на зенит, цска и партизан х2, не знам што ми је ово требало, хтео одма' паре да бих млатио по еврокупу и нба вечерас, ал' ценим да сам попушио дебелу курчегању.

12. Pa sta te je srusilo dve su tek pocele a jedna nije ni pocela?

13. Uostalom ajde bezi u kurac, pap daj provali koja je tekma ta siva ja cu da zategnem jebe mi se

14. ништа, само сам сад видео како се одвија, руси извели неке буђаве екипе, од игре курац, не кажем да не може да дође, само сам се залетео к'о будала и засрао вероватно.

15. Veceras na Bulse ps, al premala ti je kvota jbg

16. Hendikep cu da metim da je malo apgrejdujem, bice BO onda. Ako su sinoc anderdogovi nabili ove sta mislis sta ce raspalim lejkersima bulsi da naprave?

17. признајем, јео сам говна, цска води, мислио сам да ће они да ме уканале.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.