govorio sam to i ranije, ali kako mi deluje da armin ima babu tetku ili nekog u nemackoj austriji svedskoj ko mu onako povremeno upkacuje pare..molim te armine reci mi da je ovo tacno, jer brate, ja ne volim da gubim u procenama!!
Što lengforda minus ako igra protiv svog bivšeg tima, koji još nema nikakvu odbranu, a lengford voli da probije do samog koša? Ne kažem da neće doći minus, pitam samo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
U velikim kladionicama. Ne našim, nego will.hill i sl. 1.4-1.5
Edit: Ipak na 1.5 sad, pre 10-ak minuta sam video da je bila na 1.4 u bet365
govorio sam to i ranije, ali kako mi deluje da armin ima babu tetku ili nekog u nemackoj austriji svedskoj ko mu onako povremeno upkacuje pare..molim te armine reci mi da je ovo tacno, jer brate, ja ne volim da gubim u procenama!!
haha rekao si i da je bvdlgina keva salterska sluzbenica, da kilogram ima lenjo oko i da ce marjanovicu odseci glavu i nista nisi pogodio
U tasu haha
Zabo mocartu sajt ne mogu da odigram nista evo dva sata tresem se
Radi sajt sve u fulu ps
Aj ko ima u mocartu nek proba bilo sta za 20 dimara da vidim jel do mene
Jebem li im mamicu blokiraju mi 14k zbog 800 kinti koji sam kurac i slao mejl
Hvala pap
Lenford -
Banic +
dajte jos neke predloge
edit
evo dopisan i
Sanders +
Edit: Ipak na 1.5 sad, pre 10-ak minuta sam video da je bila na 1.4 u bet365
To ok, ja gledam ovde kod nas nigde ni blizu 1.4
Što lengforda minus ako igra protiv svog bivšeg tima, koji još nema nikakvu odbranu, a lengford voli da probije do samog koša? Ne kažem da neće doći minus, pitam samo.
Slukas +
Hvala pap
Brate, resili su mi 3 puta takav problem u roku od 6 minuta. Kakva blokada kakvi kurci...
Brt pise da nisu u mogucnosti nekoj nesto
jer ga mrzim, ne sto je usro Zvezdu nego ne volim takve igrace, njega i Gaudloka evo cele sezone jurim -
A i proslu je odigrao lose, pa ne moze on svaku 23+ nije on Durent
Vidim Kalina se razgoropadio, da li probati + i tu?
Sanders 13.5 + i judo 12.5 +, pa ovo jednostavno mora. Imam obojicu na onom tiketu. Ako ne dođe pomiriću se s tim da sam apsolutni nub za igrače.
Dopisao sam Sandersa, Judo mi sumnjiv
I meni :D
Tj., sigurniji je sanders sad kad đentilea nema. Bar bi trebalo da je tako, ali ali...
Sta mislis o zidovima generalno gvozd?
najodvratniji su mi na svetu
A o lamperiji šta misliš? ;)
ti si neki južnjački šaljivdžija a, idi repuj difens pesme