Кладионица

1. U velikim kladionicama. Ne našim, nego will.hill i sl. 1.4-1.5

Edit: Ipak na 1.5 sad, pre 10-ak minuta sam video da je bila na 1.4 u bet365

2. govorio sam to i ranije, ali kako mi deluje da armin ima babu tetku ili nekog u nemackoj austriji svedskoj ko mu onako povremeno upkacuje pare..molim te armine reci mi da je ovo tacno, jer brate, ja ne volim da gubim u procenama!!

3. haha rekao si i da je bvdlgina keva salterska sluzbenica, da kilogram ima lenjo oko i da ce marjanovicu odseci glavu i nista nisi pogodio

4. U tasu haha

Zabo mocartu sajt ne mogu da odigram nista evo dva sata tresem se

5. Radi sajt sve u fulu ps

6. Aj ko ima u mocartu nek proba bilo sta za 20 dimara da vidim jel do mene

7. Jebem li im mamicu blokiraju mi 14k zbog 800 kinti koji sam kurac i slao mejl

Hvala pap

8. Lenford -
    Banic +

dajte jos neke predloge

edit

evo dopisan i

Sanders +

9. U velikim kladionicama. Ne našim, nego will.hill i sl. 1.4-1.5

Edit: Ipak na 1.5 sad, pre 10-ak minuta sam video da je bila na 1.4 u bet365

To ok, ja gledam ovde kod nas nigde ni blizu 1.4

10. Što lengforda minus ako igra protiv svog bivšeg tima, koji još nema nikakvu odbranu, a lengford voli da probije do samog koša? Ne kažem da neće doći minus, pitam samo.

11. Jebem li im mamicu blokiraju mi 14k zbog 800 kinti koji sam kurac i slao mejl

Hvala pap

Brate, resili su mi 3 puta takav problem u roku od 6 minuta. Kakva blokada kakvi kurci...

12. Brt pise da nisu u mogucnosti nekoj nesto

13. jer ga mrzim, ne sto je usro Zvezdu nego ne volim takve igrace, njega i Gaudloka evo cele sezone jurim -

A i proslu je odigrao lose, pa ne moze on svaku 23+ nije on Durent

Vidim Kalina se razgoropadio, da li probati + i tu?

14. Sanders 13.5 + i judo 12.5 +, pa ovo jednostavno mora. Imam obojicu na onom tiketu. Ako ne dođe pomiriću se s tim da sam apsolutni nub za igrače.

15. Dopisao sam Sandersa, Judo mi sumnjiv

16. I meni :D

Tj., sigurniji je sanders sad kad đentilea nema. Bar bi trebalo da je tako, ali ali...

17. ArminVanBuuren
    Sta mislis o zidovima generalno gvozd?

najodvratniji su mi na svetu

18. A o lamperiji šta misliš? ;)

19. ti si neki južnjački šaljivdžija a, idi repuj difens pesme

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.