Кладионица

1. Samsonov efekat

S vremena na vreme zapadnim moćnicima ponekad pritisnutim od arapskih naftaša dođe da umanje uticaj i snagu Izraela na bliskom istoku i svetu, pa ih pritisnu, prete, smaraju i šta god... Jednom je jedan Izraelski zvaničnik odgovorio na takve pretnje. Pokušaću da prenesem najverodostojnije moguće: Vaša sila je naravno jaka i moćna, ali ako ne budemo imali drugog izbora primenićemo Samsonov efekat. Na pitanje o čemu se radi, podsetio ih je na privođenje oslepljenog Samsona pred moćnike kada je ovaj onako slep i lud srušio neke stubove noseće zbog čega se cela palata obrušila i pobila sve prisutne. Drugim rečima, taknete li nas znamo da smo gotovi, ali sa nama idete i vi u pičku materinu.

Respekt za takav narod.

by bombas

2. Моцарт највеће говно у универзуму. Три пута у 10 секунди ми одбије уплату јер је пала квота на играче, откинули ми 500 дин добитка

3. Judo - nesiguran mi je solidno.

4. i meni. Daj jos 1 ili 2 predloga pa da idem da uplatim, samo da nije T. Rice ^^

5. Sta respect za to, kako nekad imas cudne stavove bombas, al ok postujem

Izijem brt nemam nikoga ni najblizi mi ne daje kaze otac idi radi olosu dosta sam te izdrzavao

Skauz je l to sestra igra sah

6. Nikolase koju dvojicu bi izdvojio

7. Skauz nisam još gledao ništa, oko pola 5 okačiću

8. Kliknem uplati dizu odma sandersu granicu jebem li ti sve mocarte

9. Teo će jebati danas opet, mislim da se plus ne dovodi u pitanje. Igraću ga dok god je De kolo na pauzi

10. Nikolase koliko sam smeo da stavim na ovo?
    https://imgur.com/3nyvwfD.jpg

11. Da l je realno da si editovao posta?
    Jebem ti krv

12. A brt Higins će igrati 25 minuta sig, mislim da ne vredi rizikovati igrati minus na tako malu granicu. Ali to je samo moje mišljenje;)

13. Kako misliš lenjo oko?

14. Dobro je i to Boh, ne sekiraj se

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.