Кладионица

1. Hahah odlična zezalica kekše :)

2. Goran Keks vase zezalice izgledaju mnogo lepse na mom monitoru od 24"

3. Hikman usao jel, jos samo Sanders da mune trojku?

4. E, skauz, jesi zadovoljan, jel osećaš da se manje naprežeš

5. Hikman 10p, kolika je granica

Sanders je u pin betu 13,5 :(

6. Brate osjecaj je neverovatan, ako smem da primetim i igre izgledaju dosta bolje tj nekako je sve preglednije i prirodnije. Neverovatna razlika za samo 3". Btw uzeo sam Philips, nije LG i Dell al ono..

7. hvala, ziv i zdrav bio vazda

8. Nisi valjda pukao one 4 iljade ili jos gore podigao te pare?

9. ma kakvo dizanje, daleko bilo, ima još dva soma

dao sam burazeru šifru, pa i on bocka pomalo, nego ovo iznad odigrao da se razbije crvenilo

sinoć dragić i onaj nebelac ujebaše dva tiketa za pedeset soma

10. александаркг
    Sanders 13.5 + i judo 12.5 +, pa ovo jednostavno mora. Imam obojicu na onom tiketu. Ako ne dođe pomiriću se s tim da sam apsolutni nub za igrače.

11. Znaci za sada stvari stoje ovako:
    1. Goran Keks
    2. Brat Kockar
    3. Brat Programer
    4. Brat Graficki Dizajner (moguce je da je ovo isti onaj sto je programer ali nisam siguran)
    5. Brat Gradjevinac #1
    6. Brat Gradjevinac #2
    7. Brat Moler
    8. Mladji Brat koji je jednom prilikom gledao film i Goran Keks mu se pridruzio da bi kasnije na temi ''Dakle, filmovi'' pisao utiske o istom

Ima ih jos cini mi se

12. I pojeba me kolom budjavi, imao je 9 na poluvremenu i ostao je na 9. Dva polaganja je promasio i dve trojke debil. Hikman usao nekako napamprcio. Da je makar ovo uslo da imam da igram jos a ne pada mi napamet da idem da uplatim.

Na jednom tiketu latavijus vilijams 6 (6,5)

Na trecem macvan minus 7 (6,5)

Sandersa i simona ne bih komentarisao stvarno...

Onaj naj naj najglavniji pao armani h2 (5,5) hahaha sjajno sam ocenio (mada su imali 5 razlike na kraju trece

13. Jedini koji je gori za ove igrace od mene je coa pajsercina od njega sam uzeo sandersa iako je 1,75 bio. Inace, nijedna 1,75 kvota osim lengforda nije dosla al on je bag jbg

14. Jao, smejem se a pljacka mi se

Nista, ostao jos jedan tiket, neka muckalica, prelos dan

15. Ajone jebem ti majku strokavu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.