Кладионица

1. Nikolas najveci gospodin nemas ti tu sta

2. Ma Nikolas bog teme, a i Šomi je neko božanstvo specijalizovano za Evroligu.

3. Imam jos jedan tiket i na njemu bracu slukasa i kurbanova. Izgleda da ce me i slukas izdati ne znam dal cu preziveti ovo

4. Pa sutni slukase jebem li ti seme i pleme da ti jebem sta tripujes teodosica

5. Voleo bih da vidim

Nikolas tips

55, 616 people likes this

6. Meni je još ostalo 3 tiketa + Šomijev i Nikolasov, došli Kolom asistencije, Parahuski/ovski poeni, Mačvan skokovi manje, Simon lažni poeni manje i Uniks kec, samo Milostivi Sanders nije bio tako milostiv kako mu ime kaže, ali za sad je odlično, obično kad stavim neku gomilu stvari iz prvog meča, sve popadam.

7. Slukas vezao 5 poena radi na napusavanje izgleda ajde slukase jebem li ti mamicu smrdljivu u picku

8. Ma koji somi bog cega zivota ti haha jedan toket je prosao prosle nedelje onaj sa skokovima samo i ono govno sa rajsom, ako si legenda tako sto si zamalo uzeo pare onda u kurac #notmylegend

9. Slukas je izgleda ovako razmišljao od kako si ono rekao: Ja smem da imam lošu partiju, mogu možda ponekad da razočaram i Obradovića, ali da izdam Pseta - nikad!

10. hvala lečki mrave, vidi se ko je ovde pravi prijatelj...

11. Hahahah e Armine, možda ti i bolje znaš koliko on prolazi od mene, ti obično igraš sve kontra

12. Ko je bre ovaj nanili ili kako vec sta radi ovo

13. Ne vazi se kos posle sirene bilo

14. čekam rudija majmuna, sjebaće me fino, jebale ga asistencije u dupe

15. Lecki nema somika pojma jednom je zamalo uzeo pare i to je to, rekao sam mu da mi baci kvotu 5 za danas i mislis da sam je dobio? Dobio sam kurac jedino mi valja ono sto sam znao pre 5 dana-slukas i kurbanov

16. Kako ovi ubise medvescak zagreb fix dana jebeno na 1,85

17. puši kurac coa, ostavio sam ovde tri tiketa koja proći će, mogao si da biraš

eh teško je ljudima ugoditi...

18. како то да се нека кладионица није сетила да понуди уживо играње поена играча, то мене баш копка

19. jankunas i jović plusevi sutra, bez obzira na granicu, eto ti dva igrača, trećeg dobićeš nakon ŠOLIZE, kontate šomijeva analiza=šoliza ;)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.