Кладионица

1. ha ja sam ovde verovatno najbolja osoba, ali dobro ajde, necemo o meni

2. Nisi brt a i oterao si me(mislim kurac oterao sam sam otisao jer me boleo kurac realno) sa konja jer si bio ljubomoran sto se picke loze na mene i sto sam jebo onu ludaju sto voli da je biju dok je jebu

3. kako pamtiš samo loše stvari prijatelju, a jang bojsa, kurbanova i bezbroj dobitnih tiketa zaboravljaš, neka neka, gleda onaj odozgo sve

4. jer si bio ljubomoran sto se picke loze na mene i sto sam jebo onu ludaju sto voli da je biju dok je jebu

ahahahha jebem ti taman sam nago casu sa vodom

5. Pap znas kakva ludaja mi cetujemo kaze ne slaze se sa caletom ja gledam sta je ovo sta se sama namesta ko da jagnje ide u sumu i prati vucije tragove.psihopata opasna posle treceg jebanja sam morao da je odjebem da me ne isece ako se uspavam jbg

Mnogo picki sam tamo iscimao i ostvario kontakt e onda dodju ovi nezgrapnici i sve useru tuzno je da putin bolje ume sa pickama nego ovi(mislim za putina nije tuzno) haha. I onomad sam bio dogovorio da se vidimo sa zenskom odbojkaskom ekipom spartaka da cirkamo i to i to su zajebali mejmuni(osim boha on je ok u toj spici) xd

6. hahah daj me uputi na koju vodenicu bi dalje terao pricu sa tom sto se ne voli sa caleom volim da citam takve stvari psiholoske

7. ps ratnik, ljubavnik, psiholog,psihijatar,pedijatar i preduzimac

8. ps, čime se ti baviš, príjatelju kad si tako bogat? kad porastem, oću da budem kao ti :(

9. Nadam se da ti je jasnije

10. косовар најјаче занимање у србији сиг

11. Pa to je to onda... fazon "baš su vam lepe obe kuće, i bazen takodje. Šta rekoste, kad ste došli sa Kosova?"

12. a ko je ta sto ju je pseto jebao i kao sto voli da je biju tokom seksa

13. Neka sa konja zvonkovih
    Jedno veče smo Ps, putinka i moja malenkost zbarili 35 riba. Do duše ženska repka je bila cela pa oduzmi 17 tipa mada se i to računa samo njih smo prejebali grupno
    Ta što voli da je biju fina redheduša bila
    Bilo i pedera nekih al nismo jebali, nzm da l je Šomi pošto je dečko bio iz Pirota, blizu

14. Lopezu unapred da se najebem majke

15. to sam ja rekao da se igra

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.