Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vucevic direktno izbio 6000, glavni tiket katastrofa, danas presmireno i prelagano se mora igrati
HAHAHAHAHHA
Ispratio sam somija neznalicu sa soma, toliko o smirenosti xd
Pseto pazi ovako ja zatežem na
Baskonia H1 3.5 1.50
Đenka 9.5 - 1.85
Darušafaka - Oli 159.5 - 1.50
људи људи данас ми био поп да свети водицу еј то је знак иде једна змијурина од 15+ парова, сутра у ово доба бићу милионер. хех, капирате, не следеће године, сутра већ.
Mnogo fin osećaj imam za danas, muda svrbe me, biće jebanja žestokog.
Koga lazete bre, pa mi smo bednici jebeni i to kad prodje jbg mora nekad da se desi koliko rokamo i tad taj lazni osecaj srece neke jebene, a vec sutra vratis sve i mi kao nekog jebemo i deremo e moja bedo, je l ste i dalje napaljeni za danas?
Gde cete za novu?
Imam super ponude armine, dodji da ti uvalim.
Hayward brat ne jebe nikoga, postaje mi omiljen. Ne znam jel sam propustio jadikovanje, ali evo pridruzujem se, ali se pridruzujem i jebanju kladionice danas!
Zvezda 1 i -, ne znam da li Kuzmica da mecem...
EDIT: Jadikovanje.. jel postoji ta rec?
Uuuu sjajna rec definisi na vukajliji hahaha
Đenka 9.5 - 1.85
Darušafaka - Oli 159.5 - 1.50
Da li da stavim na ovo sve sto imam na racunu a to je oko 50e :O
a sto djenka - kad tovari bas solidno u zadnje vreme STO NE SIMON +
;(
постоји.
дај ували и мени, осећам се запостављено, издвој неку понуду за неки сиротињски град, типа будимпешта или тако нешто и проследи.
овако изгледа кад се сокер овлажи па јебе онако реда ради:
http://i.imgur.com/ef3dLGo.png
14 играча ћу после да окачим, и то системом +, -, -, +,+,+,-,-,+,+,-,+,+,-, и то узимам по прва два са сваког меча у листи па који год буду, макар то био и минус на јанкунаса и сл.
Ja sam hteo Djenku plus
Armin je opet u pravu i ako zabodemo 20 miliona vraticemo ih nazad samo zavisi kako ko neko za mesec neko za dva a neko za dve godine ja se secam svog dobitka od 740k dinara iako su mi isplatili samo 500 koliko je tada bila maksimala na mocnu seltu koja je golom u 93+4 izjebala tadasnji supacki atletiko madrid i usrecila me na celih nedelju dana jer sam skurco sve bio sam tada student kurcevi cini mi se samo ne zanemarite cinjenicu da je tada evro bio oko 70rsd
A vas dvojica ne jedite govna i ne kontrirajte nikolasu keve vam ajde
Ja se dvoumim dal da prepisem nikolasa ili da iskontriram cou haha oba dolaze 99 posto
исконтрирај мене, све контра сем можда ове јединице на басконију (али и ту можеш минусом да контрираш) и узми паре.
едит: и погледни пвт мејмуне
Đenka u formi 0 pts i 5 faulova protiv Olimpije poslednja utakmica. Daje 7 pts max
JA SAM VAM REKAO.
Ja igrao Djenku plus, jbg zamislio odmah tiket sa njima.
Zvezda 1 i minus, Djenka i Kuzmic plus, Mehelen 1 i Inter 3+ na PESTO dinara...
Mislim da cu na drugom opet Simona da grunem, sta kurac 4 trojke , to je za njega nista.
EDIT: Nema Coa te sirotinjske sve puno vec, moze Tajland, mada je i to puno. E jbg, nema ponude, hoces u Segedin, zar se nismo dogovorili? Ili su Vrujci u pitanju?