Benfika px
Bešiktaš x2i0-2
Psv 1
Real 1 i gg
Lion 1i2+
Ovo mi deluje jako lepo, s realom sam možda pojeo govna, ali ako tu ne padne bar 4 gola, jebi ga baš. I možda je na bešiktaš mogla čista dvojka, ali to je što je.
Bešiktaš x2i0-2
I možda je na bešiktaš mogla čista dvojka, ali to je što je.
успео сам да доведем себе у ситуацију да немам ништа на рачуну и све паре у игри на 3 тикета, ај да кажемо да сам прежалио Х2 на Бешику везано са 1Х Базел, али било би веома лепо да дође ГГ на Базел, и победа Детроита вечерас (Чонси Билапс биће уз нас). Или бар један од та два.
Dobro, ajmo Siti i Psv, daj molim te, Gvardiola, degeneriku jedan, ubaci jednog krštenog igrača, imaš Aguera na klupi, on ionako neće u skorije vreme da igra Premijer ligu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
gg live 1.50 na Bazel - Arsenal
xoxo al trpaju Kozaci, jepenti tiket
hahah najsolidnija dvojka na bešiktaš u istoriji kladionice
ajmo lajk ko je stavio x2 na besiktas
P/K 2 se isto računa :)
ajmo lajk ko je stavio gg3+ na benfika napoli ali nesto slabo ide
hahah gg3+ na portugalce i žabare, pa ko to igra jbt
ako na bazel i karlajl ne padne po još jedan gol kunem vam se da prestajem da igram kladionicu
NE MOGU DA PODNESEM BEZ TEBE NI LETO NI JESE ON TE LJUBI A JA NE ZNAM TO NE MOGU DA PODNESEM
JOJ BESIKTASE ZAKLA ME
sad ce brt dinamo da dobije 3 crvena a besiktas da preokrene na 3:4, imajmo malo vere
povlacim rec, 4-0
Тј. на 4:5, ал све су то нијансе
Kvota 80:
Benfika px
Bešiktaš x2i0-2
Psv 1
Real 1 i gg
Lion 1i2+
Ovo mi deluje jako lepo, s realom sam možda pojeo govna, ali ako tu ne padne bar 4 gola, jebi ga baš. I možda je na bešiktaš mogla čista dvojka, ali to je što je.
http://image.prntscr.com/image/4cf5c163897a432e91a5ef37a14a9948.png
nekad su ga zvali coa prognozer xd
A Duško Tošić igra štopera za Bešiktaš, pa to sve objašnjava.
успео сам да доведем себе у ситуацију да немам ништа на рачуну и све паре у игри на 3 тикета, ај да кажемо да сам прежалио Х2 на Бешику везано са 1Х Базел, али било би веома лепо да дође ГГ на Базел, и победа Детроита вечерас (Чонси Билапс биће уз нас). Или бар један од та два.
Господе, тражим ли много!?
Dobro, ajmo Siti i Psv, daj molim te, Gvardiola, degeneriku jedan, ubaci jednog krštenog igrača, imaš Aguera na klupi, on ionako neće u skorije vreme da igra Premijer ligu.
aj da kažemo :)
LELE PAZITE SAD LAJV
Ja u igri imam
arsenal 2&gg
benfika gg3+
s tim sto ne vidim nacin da udje ovo drugo
Мт 19, 26: '' Кажем вам пак - свакоме који има даће се, а од онога који нема узеће се и оно (мало) што има.''
Моцарт, богат је, вукајлијаш, бедник је.