Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
gg live 1.50 na Bazel - Arsenal
xoxo al trpaju Kozaci, jepenti tiket
hahah najsolidnija dvojka na bešiktaš u istoriji kladionice
ajmo lajk ko je stavio x2 na besiktas
P/K 2 se isto računa :)
ajmo lajk ko je stavio gg3+ na benfika napoli ali nesto slabo ide
hahah gg3+ na portugalce i žabare, pa ko to igra jbt
ako na bazel i karlajl ne padne po još jedan gol kunem vam se da prestajem da igram kladionicu
NE MOGU DA PODNESEM BEZ TEBE NI LETO NI JESE ON TE LJUBI A JA NE ZNAM TO NE MOGU DA PODNESEM
JOJ BESIKTASE ZAKLA ME
sad ce brt dinamo da dobije 3 crvena a besiktas da preokrene na 3:4, imajmo malo vere
povlacim rec, 4-0
Тј. на 4:5, ал све су то нијансе
Kvota 80:
Benfika px
Bešiktaš x2i0-2
Psv 1
Real 1 i gg
Lion 1i2+
Ovo mi deluje jako lepo, s realom sam možda pojeo govna, ali ako tu ne padne bar 4 gola, jebi ga baš. I možda je na bešiktaš mogla čista dvojka, ali to je što je.
http://image.prntscr.com/image/4cf5c163897a432e91a5ef37a14a9948.png
nekad su ga zvali coa prognozer xd
A Duško Tošić igra štopera za Bešiktaš, pa to sve objašnjava.
успео сам да доведем себе у ситуацију да немам ништа на рачуну и све паре у игри на 3 тикета, ај да кажемо да сам прежалио Х2 на Бешику везано са 1Х Базел, али било би веома лепо да дође ГГ на Базел, и победа Детроита вечерас (Чонси Билапс биће уз нас). Или бар један од та два.
Господе, тражим ли много!?
Dobro, ajmo Siti i Psv, daj molim te, Gvardiola, degeneriku jedan, ubaci jednog krštenog igrača, imaš Aguera na klupi, on ionako neće u skorije vreme da igra Premijer ligu.
aj da kažemo :)
LELE PAZITE SAD LAJV
Ja u igri imam
arsenal 2&gg
benfika gg3+
s tim sto ne vidim nacin da udje ovo drugo
Мт 19, 26: '' Кажем вам пак - свакоме који има даће се, а од онога који нема узеће се и оно (мало) што има.''
Моцарт, богат је, вукајлијаш, бедник је.