Кладионица

1. gg live 1.50 na Bazel - Arsenal

2. xoxo al trpaju Kozaci, jepenti tiket

3. hahah najsolidnija dvojka na bešiktaš u istoriji kladionice

4. ajmo lajk ko je stavio x2 na besiktas

5. P/K 2 se isto računa :)

6. ajmo lajk ko je stavio gg3+ na benfika napoli ali nesto slabo ide

7. hahah gg3+ na portugalce i žabare, pa ko to igra jbt

8. ako na bazel i karlajl ne padne po još jedan gol kunem vam se da prestajem da igram kladionicu

9. NE MOGU DA PODNESEM BEZ TEBE NI LETO NI JESE ON TE LJUBI A JA NE ZNAM TO NE MOGU DA PODNESEM

JOJ BESIKTASE ZAKLA ME

10. sad ce brt dinamo da dobije 3 crvena a besiktas da preokrene na 3:4, imajmo malo vere

11. Тј. на 4:5, ал све су то нијансе

12. александаркг
    Kvota 80:

Benfika px
    Bešiktaš x2i0-2
    Psv 1
    Real 1 i gg
    Lion 1i2+
    Ovo mi deluje jako lepo, s realom sam možda pojeo govna, ali ako tu ne padne bar 4 gola, jebi ga baš. I možda je na bešiktaš mogla čista dvojka, ali to je što je.

Bešiktaš x2i0-2

I možda je na bešiktaš mogla čista dvojka, ali to je što je.

http://image.prntscr.com/image/4cf5c163897a432e91a5ef37a14a9948.png

nekad su ga zvali coa prognozer xd

13. A Duško Tošić igra štopera za Bešiktaš, pa to sve objašnjava.

14. успео сам да доведем себе у ситуацију да немам ништа на рачуну и све паре у игри на 3 тикета, ај да кажемо да сам прежалио Х2 на Бешику везано са 1Х Базел, али било би веома лепо да дође ГГ на Базел, и победа Детроита вечерас (Чонси Билапс биће уз нас). Или бар један од та два.

Господе, тражим ли много!?

15. Dobro, ajmo Siti i Psv, daj molim te, Gvardiola, degeneriku jedan, ubaci jednog krštenog igrača, imaš Aguera na klupi, on ionako neće u skorije vreme da igra Premijer ligu.

16. ај да кажемо да сам прежалио Х2 на Бешику везано са 1Х Базел

aj da kažemo :)

17. Ja u igri imam
    arsenal 2&gg
    benfika gg3+

s tim sto ne vidim nacin da udje ovo drugo

18. Мт 19, 26: '' Кажем вам пак - свакоме који има даће се, а од онога који нема узеће се и оно (мало) што има.''

Моцарт, богат је, вукајлијаш, бедник је.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.