Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jesu bestidnici!
ја се још увек залуђујем и тражим дончића, јеб'о ме дончић хаха као да имам 10 'иљада динара и хоћу да га синглирам.
ни у олимпу, ни у зеробету, нема га за данас дефинитивно, дакле дончић бураз 18 поена, 6 скокова и 4 асистенције. ако, бар га имам на фантазију.
ништа, остају весели, џенкинс, џексон, хигинс плусеви, и узећу вероватно рудија говнара плус на 11.5.
prekjuce mi dao da otvorim dijamantsku piramidu i svih 5 kolona na čip 84
books od ra jeli
PAŽNJA PAŽNJA PAŽNJA
Ako je 2 miliona dinara dobrodošlo u tvoju kuću napiši "da" ispod i prati sledeće korake:
1.Odigraj ovo http://i.imgur.com/mliAcnD.jpg
2. Udji na bohorov profil, poljubi svaku krunu po tri puta, izmedju svakog ljubljenja se prekrsti
3. Pripali pravoslavnu cigaru pravoslavnim upaljacem
http://i.imgur.com/vDfW5dq.jpg
*
Pozdrav sirotinjo
Dženkins 9.5+
Veseli 12.5+
Džekson 11.5+ (mamu im jebem al mu digli granic)
Kuzmara skokovi 6.5+
Kurbaniv skokovi 4.5+
Ajon skokovi 5.5+
Au bane kako ću da prepišem ja ovo brt
Dženkins 9.5+
Veseli 12.5+
Džekson 11.5+ (mamu im jebem al mu digli granic)
три од четири које сам написао имаш, нема ништа од овога, падамо обојица. ја имам и хигинса чисто да осигурам пад.
Ljulj minus
Mozda Armani H1 ili cist 1
Veseli uvek otkine protiv nas, tako da cu ga bas iz inata ovaj put zaobici i umesto njega
NunenuneNunali 7,5+
Dangubic 6,5+
solidne granice
Armani - Cska 169.5 +
Crvena zvezda 33.5 + 1.poluvreme
Udoh skokovi 7.5 +
Nunali 7.5 +
Fernandez asistencije 3.5 +
Jankunas 11.5 +
pa tebe cekamo brt
prepisacu CSKA +
CZ poene i Rudija +
200 na ligu evrope, 200 na nba, sve odigrano na prvu, na racunu nista da me ne povuce i milina
ali i dalje postoji neka ta bolesna nada, valjda sto je i niz poceo tiketom proslog kola lige evrope eh
Armine sad ozb, jel prepisujes moj tiket?
prepisao bih majke mi da imam sad nesto na racunu ovako jbg
Ne kladim se, al samo da konstatujem da vam je dobro ovde.
Nastavite...
INFO!
22:00 Deportes Temuco - U. Catolica
(CITAJTE DO KRAJA)
Ovako stoje stvari.. Domacini za ovaj mec nece moci racunati na dosta igraca. Cak 5 igraca je povredjeno dok su 3 suspendovana i nemaju pravo nastupa. Trener Temuce je izjavio da je morao pozvati juniore da bi mogao da održi poslednjih nekoliko treninga. Ono što sam mogao da zakljucim iz njegove izjave je to da ce veceras dati šansu i nekim juniorima jer ne može da sastavi tim. Ovo je zadnji mec u šampionatu i za njih je ovo revijalna utakmica.
Sa druge strane imamo Catolicu koja je prva na tabeli pred zadnje kolo i veceras im je dovoljan bod za osvoje titulu. Sigurno da oni nece ici na taj bod vec po ceo plen i da pobedom proslave titulu. E sada, pitanje je šta odigrati. Temuco u poslednje vreme prima mnogo golova i u zadnja 4 meca primio je cak 9 golova. Sa druge strane, Catolica je pravo efikasna, redom su davali 3, 4, 5 i u poslednjoj utakmici na gostovanju cak 6 golova. Zaista impresivno. Posle svega ovoga što sam napisao ostaje mi samo da odaberem šta odigrati. Mnogo je opcija i kvote su dobre. ( Kvota na 2 je 1.60 pa ko želi nek izvoli. Ja mu preporucujem maksimalan ulog, 10/10 ). Odlucio sam ovako:
Deportes Temuco - U. Catolica | Tip: Tim2 3+ | Kvota: 2.60 | Ulog: 7/10
Deportes Temuco - U. Catolica | Tip: h 2 | Kvota: 2.40 | Ulog: 7/10
(h 2 - Catolica pobedjuje sa minimalno 2 gola razlike)
Možda sam vam malo zakomplikovao ovo na kraju ali nadam se da ste shvatili. Moj ulog 7/10 je 35 eura. Znaci, 35 eura stavljam da ce Catolica postici minimalno 3 gola i JOŠ 35 eura stavljam da ce Catolica pobediti sa minimalno 2 gola razlike.
Vi odaberite šta vama više odgovara.
Ako nekome nešto nije jasno neka slobodno pita ja cu mu rado odgovoriti.
Ma nije to nista. Znam lika koji je na oba tipa stavio po 700e.
ma jebeš to, ja znam lika koji je na ekipu koja je igrala sa rezervnim timom stavio 1 i 3+, dok je pola kladionice stavilo 2, lik uplatio 48k dinara na to, kraj meca 3-1. Ljudi u kladzi neveruju
Gledam danas u kladzi kako ljudi nerezonski lupetaju igrace. Bez ikakvog osecaja za realnost.