Кладионица

1. a mene pak jebe kemba walker

2. ajde goran majku li ti jebem

3. ah nemojte me tucati vi gospodine

4. Mongoloidi iz Šarlota i Detroita me samo srušili o majku im jebem

5. Sve pare na Jankunasa danas i da se završava sezona

6. Bila je ovo najbolja tema na forumu jedno vreme al sad vidim da smo manje vise svi klonuli duhom. Citiracu jednog velikog mislioca i mog dragog prijatelja Armina "Bilo je lepo dok je trajalo" .

7. Pa da imam jos elana bio bih budala

8. Jbt sanjao sam marsela mamicu mu malenu jebem ima da ga kunem dok sam ziv

9. nikolase i šomi, da li biste bili ljubazni da ostavite predloge pre pola 12?

vrv ću da odigram jankunasa, veselog, higinsa možda, nanelija itd.

10. Kako ću elegantno da sačekam da pola Serbistana naroka plus na Jankunasa, i da ko mo tno odigram minus na granicu 237.5 xD

11. ne bih ga ni ja igrao, on i kalates su mi dve najodvratnije njuške u el. al kad vidim da nikolas ovako napiše, jbg

njih dvojicu sam najviše puta pao

12. Ja danas rekreativno 5 pluseva na 200 dinara, ništa više, i to veseli, džekson, higins, dončić i dženkins.

Eventualno možda dodam h1 na fener jer želimir voli da nas otrese (k'o prošle sezone kad je držao prvu petorku do 40. minuta na +20), i h2 na žalgiris ako nema ljulja, ili bar neki veliki hendikep na litvance.

Kakav kurac jankunas, zalepiće ga rendolf dvatriput, neće posle ni da pogleda ka košu, može da ih mrzi do prekosutra.

13. Gledam ovaj raspored za LE, jebeno baš, nema čovek šta da igra. Možda bih namerno kontrirao nešto tipa:
    Salzburg Salke X2
    Inter Sparta X2
    Panatenaikos Selta 1X
    Qarabag Fiorentina 1X
    Konyaspor Gent 1X

Možda su ovo poklon kvote:
    Astra Djurdja - Roma 2: 2.4
    Rapid - Bilbao 2: 2.2
    Sasuolo - Genk 1: 2.1
    Nica - Krasnodar 1: 2.2
    Salzburg - Schalke 2: 2.95

Nešto od ovoga će doći, treba svaku singlirati sa po 100€, na kraju ćeš izaći sa 48k dinara u plusu

14. Kako ja nista necu odigrati niste svesni

15. gde ima da se odigra dončić?

16. U sokeru su ga redovno davali do sad na oko 6.5, očekujem da bude i sad, nisam gledao ponudu ni ništa, ovo je razmotreno sinoć.

17. E smrde, sad gledam, izbacili ga. Potražiću ga još negde, ali izgleda da ću morati da tumbam sad.

18. Nešto od ovoga će doći, treba svaku singlirati sa po 100€, na kraju ćeš izaći sa 48k dinara u plusu

Treba to uraditi i biti u minusu 500e

19. нигде дончића, ни с поенима ни с асистенцијама, сви се плаше да не игра љуљ а нису хтели да малог ставе на фазон 11.5, ни у моцарту, ни у сокеру, ни у зеробету (додуше тамо још нема понуде играча), ни у пиннбету.

20. ja taman hteo da proverim u pinu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.