Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nunali mozda dodje + ali u faulovima
3 od preostalih 5 mečeva mu idu dobro, Astra Roma je 0-0, igrao je 2-4, i Fejenord Fener je 0-1, igrao je 1X.
Roma je pokazala da ume 2 gola za par minuta(mamu im jebem) a ovamo je samo jedan gol fejenorda sta
Fejenord pogađa okvir gola mame im ga baš
https://www.youtube.com/watch?v=bJlQA6ug3Jg
otpevajte refren 3x da razbijete maler
Pukni Zoryo necu kuci skorooo
Al bilo je to sig
Poništen gol Astri
Opa djurdjo
Tako je Nanali razigraj se na vreme
ANEGDOTA Letos je ta Astra mogla da bude rival Zvezdi u kvalifikacijama za LŠ ili LE, ne sećam se, a nije ni bitno i u klupskim prostorijama prenos žreba gledali Pižon, Terza, Džaja i još par ljudi i voditelj žreba tokom izvlačenja spomene tu Astru i Terza se okrene ka nekom liku i kaže: ''Šta je ovo? Prvi put čujem za ovo ime sad'', a taj lik mu odgovara: ''I ja isto. Mora da je neka greška kod njih.'' ATODGENA
TERZA <3<3<3
Haha
Цз 70,5 +
Весели +
Pazi Sent Etjen haha. Ajmo Astro, Romo, Fejenorde, šta se čeka
Progovori Đurđo da još jednom čujem dragi glas
Ajde Džeksone mačko
Sagradićemo Fejenord, krenuti ka jugu
u zagrljaju tvom da zaboravim tugu
DA L JE BRE REALAN OVAJ PLZEN PA KAKVA JE OVO PREVARA VEKA JEBENA, SA CRVENIM IDU IZ 2 U 1 JEBEM TI SVE
nisam tu igrao nista nego ispizdi covek sta se radi analiziras jebes se za sicu, neko pljune par miliona na ovakve stvari E MOJA SIROTINJO
SENT ETJEN NISAM NI VIDEO JOJ DAJ SECERA I VODE
hahah i jos kao promasili penal, da pomisle ljudi ma ovo bre nema sanse da je namesteno, pa dao bi gol da je namesteno
jebena liga lopova, solidno sam srecniji otkad - ne igram je