Кладионица

1. Shomy23
    Dženkins 9.5+
    Veseli 12.5+
    Džekson 11.5+ (mamu im jebem al mu digli granic)
    Kuzmara skokovi 6.5+
    Kurbaniv skokovi 4.5+
    Ajon skokovi 5.5+

Zaigrajmo sada.

http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif

2. Velika zahvalnost našoj dami Maji Berović.

3. I da,jebo te ceo tim deportes temuka u svlacionici

4. Ostavio sam ti kvotu 38, zamolio bih za malo poštovanja...

5. Jebemti sunce i Slukas mrtvi vrljavi 10p imao a igrao sam ga plus na granici 10.5 marš u pičku materinu i razni duverioglui koji su imali priliku da jebu zvezdu a ovaj ne dade još 1p slepački.

6. Ok tilmo barem je dosla cista dvojka pa sam zgrno neku lovu sitnu

7. Субота 13:00

Рад - Нови Пазар
    2 - 6.00
    т.р. 0:1 - 10.00
    т.р. 0:2 - 28.00

Спортски поздрав.

8. je l to opet neka zavrzlama sa -6igraca

9. Čestitke Šomi! Nisam ispratio, promakli mi predlozi na neki volšeban način

10. Bravo, Šomi, obično evroligu prepišem sve od tebe i Nikolasa, danas samo jedan kombinovan tiket odigrao, jbg

11. gonzo ako jos jednom budes blatio mayu ovde nece te spasiti ni dve politikine redakcije

12. MA PUSTI GA, ZNAŠ I SAM DA JE PRODANA DUŠA IZ INHALATORA

13. INFO INFO INFO

VALANC I DEROZAN DOBILI EKSKLUZIVNO PRAVO SAMO ONI DA ŠUTIRAJU NA KOŠ U EKIPI TORONTO RAPTORSA

14. Pa koga imas? Ja kerola crko majci

15. Laurija mrtvog šutnuo je jednom, dao koš i otišao na klupu. Ovim tempom 21p će da nagura taman do nove godine jebemu majku!

16. Tebi treba 11p za Kerola jadnog, što je opet puno, a još crnje što nije ni pogledao ka košu..

17. Ma on cepa trice ja se nadam krenuce kad tad, 2 sad pred kraj poluvremena i jedna u trecoj i neka poludistanca u 4. Xd ma jebe mi se odo na spavanje, od danas me boli kurac bas

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.