Gvozzden
Da,da moćan stih...iako sam u fazonu Zvezda,Srbija nikad Jugoslavija ta pesma je dobra poprilično i zbog tog stiha.
A što se tiče ubistva tu cenim 60:40 u korist samoubistva...grana na kojoj je nadjen je bila preslaba da se na njoj obesi odrastao čovek a opet ceo njegov život je klizio ka samoubistvu duže vreme.Naravno istrage nije bilo,niti je smelo da je bude...
зато што је грејнџер капитен, а аутокош се приписује капитену. замисли чекаш га минус и он на овај начин дође у плус :)
a zamisli cekas tomica plus a oni mu skinu 2p zbog ovoga? xd
Znam da se kapitenu pripisuju, baš sam tražio ko je kapiten, piše da je Balbaj, zato mi je i nejasno što Grejndžeru.
аха е онда не знам, извини што сам мислио да ниси знао да се приписује капитену џд
Nema veze, navikne čovek na svašta od tebe :)
bilo bi sjajno da mi dodju sledeci rezultati
Emen - Venlo 3+
Den Bosh - Helmond 2+
Troa - Okser 2+
znaci na jednoj jos 1 i na dve po 2..... mnogo je
Kako bre moze da se odigra i poeni i skokovi i asistencije jednog,igraca na istom tiketu? Bar je tako u pinbetu
Koliko ja znam to nemaze
U sokeru može, u maksbetu nije moglo kad sam hteo jednom prilikom na slukasa.
Doduše ne znam baš mogu li sve tri kategorije jbg, trebalo bi, a dve sam stavljao.
Zasto se bili spanulis jos ladi?
Još Den Boš, Laki, a
Haha evo prvog
Čim napišeš ovde, odma pada gol
Hahaha pao i drugi! Došlo sve u par minuta :)
Cestitke lakiju koji slavi
josh jedan..... omege... pls
A pa to nisi rekao. Koja Omega, gde to, šta
Da,da moćan stih...iako sam u fazonu Zvezda,Srbija nikad Jugoslavija ta pesma je dobra poprilično i zbog tog stiha.
A što se tiče ubistva tu cenim 60:40 u korist samoubistva...grana na kojoj je nadjen je bila preslaba da se na njoj obesi odrastao čovek a opet ceo njegov život je klizio ka samoubistvu duže vreme.Naravno istrage nije bilo,niti je smelo da je bude...
pre 8 godina
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Darušafaka ubacila 19 poena za poluvreme hahahaha Defanzivna klinika Site Alonsa