Кладионица

1. зато што је грејнџер капитен, а аутокош се приписује капитену. замисли чекаш га минус и он на овај начин дође у плус :)

2. a zamisli cekas tomica plus a oni mu skinu 2p zbog ovoga? xd

3. Znam da se kapitenu pripisuju, baš sam tražio ko je kapiten, piše da je Balbaj, zato mi je i nejasno što Grejndžeru.

4. аха е онда не знам, извини што сам мислио да ниси знао да се приписује капитену џд

5. Nema veze, navikne čovek na svašta od tebe :)

6. bilo bi sjajno da mi dodju sledeci rezultati

Emen - Venlo 3+
    Den Bosh - Helmond 2+
    Troa - Okser 2+

znaci na jednoj jos 1 i na dve po 2..... mnogo je

7. Kako bre moze da se odigra i poeni i skokovi i asistencije jednog,igraca na istom tiketu? Bar je tako u pinbetu

8. Koliko ja znam to nemaze

9. U sokeru može, u maksbetu nije moglo kad sam hteo jednom prilikom na slukasa.

10. Doduše ne znam baš mogu li sve tri kategorije jbg, trebalo bi, a dve sam stavljao.

11. Zasto se bili spanulis jos ladi?

12. Još Den Boš, Laki, a

13. Čim napišeš ovde, odma pada gol

14. Hahaha pao i drugi! Došlo sve u par minuta :)

15. Cestitke lakiju koji slavi

16. josh jedan..... omege... pls

17. A pa to nisi rekao. Koja Omega, gde to, šta

18. Gvozzden
    Da,da moćan stih...iako sam u fazonu Zvezda,Srbija nikad Jugoslavija ta pesma je dobra poprilično i zbog tog stiha.
    A što se tiče ubistva tu cenim 60:40 u korist samoubistva...grana na kojoj je nadjen je bila preslaba da se na njoj obesi odrastao čovek a opet ceo njegov život je klizio ka samoubistvu duže vreme.Naravno istrage nije bilo,niti je smelo da je bude...

pre 8 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

19. Darušafaka ubacila 19 poena za poluvreme hahahaha Defanzivna klinika Site Alonsa

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.