Кладионица

1. Kolka rec sve ti jebem 18 slova N E Z A I N T E R E S O V A N O S T

2. mada dadan je ludak mene uglavnom useru neke stvari kao npr jednom u novom sadu ortak i ja bili u lazinom salasu(valjda) bila neka muzika mi dosli da se vidimo sa neke dve kurobestije uzeli i apartman u putniku nasibali se i odemo vamo sve ful flase dzeka pijemo i red bulove ofkors ove dve samo sto nam ne popuse tamo mi divljali vojvodjani nas cudno gledaju neki tamburasi ozvuceni svirali kitimo mi njih sve lagano i sad vidim sestru od tetke mog kuma odem da se javim neki pajser nesto meni krene da mumla(nema veze sa ovom devojkom ne znam otkud tu) mi se malo zakacimo mene oce da izbace ortak dosao sta kako izbace nas obojicu ja pokusam da im kazem da nismo platili al nece telece glave da me slusaju misle da ocu da se raspravljam haha nista mi se okrenemo i krenemo kaze ortak a ove dve ja reko ma neka plate imaju njih dve cime xd i sad ovaj kao e sad cu zovem jednu tu blizu zivi reko pici idem ja da popijem jos nesto ovde negde pa na spavanje pazi to je vec prosla ponoc dosta ja u onaj 011 hehe lokalpatriota ono neki narodnjaci sevaju nadjem neki sto neko zapalio jer je pred fajront stanem pored dodje konobarica reko daj dzek dupli bez leda uzmi sta oces i dodji da popijemo ona kao ma guzva mi je pusti al popicu votku i ode donese i meni i njoj kucnemo se i drkne ona ono i kao ide ja reko aj dodji posle kad se malo razidje i donesi mi jos da pijem razilaze se ljudi tu ona dosla mi drknemo po pice i kao palimo smara je da bleji tu muka joj lokala kao ajde cekaj pitam je ja jel znas nekoga da ima da zavrsi ovde kaze zna dodje lik donese i kao daj pare ja reko cekaj leopi daj da probam on da ja roknem pola s kljuca fazon i reko ok mili evo lova samo necu da me rade nisam u svom gradu uzmem ja dva i gde cemo sad sta radi nista jebeno ne radi jebem ti ns i kupimo mi piva na trafici haha i krenemo se vozimo novim sadom pevamo ja pijan ona onako vozim ja krivudam namerno cirkamo i kaze ona e nemoj da pomislis nesto ali ajmo do mene keva mi nije gajbi bolje gajbi nego da vozis ali samo da se sprdamo nemoj da pomislis slucajno...ja kao ma jok bre nije mi ni na kraj pameti xd i odemo mi i dovatimo se s vrata oderemo se od jebanja drugi put ona isforsirala mene mrzelo pravo da ti kazem pogledam na sat osam sati jebote kaze cekaj pajseru de ces uzme riba skuva kafu dok sam pio ona isprzila pomfrtit u fritezi nekoj haha ja pojeo par komada cisto da eto uzeo sam sibnemo mi jos lapo i zapalim zovem ortaka on izgubio telefon nadjem ga ispred apartmana kljuc u kolima bio haha nista istusiramo se mi i platimo apartman kao orgije da smo pravili odemo u onaj kurac na krovu popijemo kafu i idemo mili gajbi smara ns nista se jebeno ne desava

3. Braća iz Mocarta digla kvotu na Pazar na 9.

4. Jao papet kako cemo mi jednog dana ovako

5. Nowhere, seti se da sam ti pomogao kad niko nije hteo onda kad ti je trebalo ono za parking, budi čovek ko što sam ja tad bio i javi mi u pvt da li je sve ovo tvoja neka ZVRČKA. Bolje mi sad reci nego da posle moram da te jurim po gradu da ti pucam u kolena jbg

6. Nije, davao je on i ranije ima neke veze tu, pogadjao je par puta, a par puta bogami i nije xd

7. ma jok brt, namesteno je ali ipak dizu kvotu da bi onaj koji je namestio uzeo vise para xd

8. Igraju 3 za 3 sad je red na n.pazar.

9. Не будите наивни то је стари кладионичарски трик. Штета само што сам одиграо при квоти 6.75 па ћу морати да се задовољим само са 675 000 уместо 900 000, али нека, није ноувер алав на динар.

10. Иначе у свим осталим кладионицама је квота 5.5-6 макс. Случајнос'? Не бих рекао.

11. Igraju 3 za 3 sad je red na n.pazar

Kakvi doktori jbt. Poslednjih 8 tekmi (od avgusta 2013.) se smenjivao pobednik i sve su bile 1:0 sem poslednje koja je bila 2:0 za Rad lol

12. Armine i ja bih voleo da ti i ja mozemo tako.

13. to je zato sto domaci navijaci uvek prave showove i oce da lincuju goste. plus sto dolaze pod kordonom plus docek itd

a tuzili su se nesto ranijih godina i non stop bili kaznjavani bas mi je nerealno da igraju 3 za 3

14. Kvota da NP dobija 2:0 ce biti oko 40. Najverovatnije cu tu crvenu da deknem pa cemo da poigramo ako dodje a ako ne sta sad ionako bi te pare stavio na kvotu 1.7 i pao verovatno.

15. Пс колико си затегао? Признај друже наши смо

16. Rad i NP da se dogovaraju da nameštaju 3 za 3, isto kao da se skinhedi i crnje dogovaraju da zajedno muvaju pičke.

17. 45 kvota sad sam proverio. Kad bih zatego to recimo sa 10k... Pa glavni bi bio u selu sig

18. Dio... To sto su oni u novinama ili na tv-u izjavili nesto jedni protiv drugih ne vredi ni za picku vode kad se radi o parama.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.