Кладионица

1. ᴰᶻᴬᴮᴬ ᶻᴸᴬᵀᴼ ᴵ ᴰᵁᴷᴬᵀᴵ ᴾᴸᴬᶜᵁ ᴺᴱᴷᴬᴰ ᴵ ᴮᴼᴳᴬᵀᴵ

2. ᴰᴵᴶᴬᴹᴬᴺᵀᴵ ᴸᴱᴾᵀᴵᴿ ᴹᴬˢᴺᴱ

3. Jebem ti meni treba minut da izbrojim do 33 ovaj toliko poena treba da dadne

4. Ljubiša trgovčević

5. Novembarmen u lovi sam koje pare da stavim na Np?

6. http://i.imgur.com/KXn71GCh.jpg
    Hobotnica Maksa sa Trošarine je pojela jastoga sa ovih tipova ukazujući tako na njihovu neminovnu prolaznost.

7. Novembarmen u lovi sam koje pare da stavim na Np?

Колико је ко у могућности друже наравно, али мислим да без 500е не пије воду.

8. Hahahah idi bre pseto u kurac ismejao sam se kao budala pred klk i polozio ga zbog toga najlaganije

Beni znas kako si pao na Osmana? Lik neometan promasi polaganje i nezgodno doskoci i povredi se i ostane na 9 poena hahah

Sumnjivo mi je ovo za NP samo zato sto oni nisu primili plate mesecima, jedino ako bas zato nameste ali ne verujem.. Sad cu da pitam drugara sto igra u propalom fasistickom pokusaju od kluba sa komunistickim sta on misli da ovome

9. Kaze prosli put kad su izgubili od Np hteli su tifosi iz uprave da ih udaraju stanglama po glavi odozgo
    Sad kad je ulazio na stadion kaze da je video neke momke da nose vaneku tako da moj tip 0:1 ipak

10. Olesice ih od batina

11. Aj ne pricaj u siframa pls

12. Olesice ih domaci i sato ce da pobede u gostima?

13. Novi Pazar ce da pobedi a igrace Rada ce uprava ovog puta olesiti od batina. To je neki moj rezon jer uvek treba ici kontra od normalnog ili od mene.

14. Mislim da je hteo reći da će po njemu ipak rad da pobedi, a permutovao je na 0:1 misleći da je rad gost, a rad je domaćin.

Ali koga je video sa vanekama (šta god da je to, neke kreme mi izašle u guglu).

15. Haha, izleda da imamo dojavu samo ne znamo baš ko će da pobedi.

0:1 tr ili 1:0 tr i dolazi I2+ osećam.

16. Nisam permutovao, al koga boli kurac iskreno za propale fasiste i propale pazarce ionako bih voleo da oba kluba ispadnu i broj nesimpaticnih klubova u ovoj ligi bi se sveo na prihvatljiv.

Vaneku su navijacki rekvizit hahah

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.