Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nouvera vezati mu ruke za drvo a noge za boxerovog dzipa da ga rastrgne..
sta polako jebem li ti
Odigrao sam X2 jebemu majku u pičku!
A ne mislim da će doći 2.
Posle pustimo Kane Korsa na njega
www.youtube.com/watch?v=m_5gvRxSsiU
Nouvere, upozoren si, rastrgnuće te svinje (eventualno ako budemo milostivi rastrgnuće te neki kangal pezosov pošto su paščad slabija od svinje xd)
Šta ovo Rad pogodio, stativu, prečku?
Rad nije dao gol, ali Pazar nije prešao van svojih 16 metara.
Ух не свиђа ми се тренутна статистика, али то је само да заварају траг не брините.
Ko zna čiji je ovo dupli o jebemti jesmo ludaci, došao random maestro da nas troluje, životee
Za rad igra radjard a on voli da ga utera aaahahh kapirate ne a ok otići ću ja nema problema (np)
Hahaaha solidan
Kako ih gazi rad sta je ovo
Ovako cemo mi nouveru po glavi je li tako momci
Kakve smo ovce na d od dojava gaće se skidaju da se uplate
Стварно ништа не знате, па није фора да Пазар има 30 шутева, овако ће шутнути двапут, трипут и добити 0:1, 0:2
Real X2
Rad-NP 2
Everton GG
City 2&G2+
Hull- Palac 2&GG
Kv:467
Lepo upakovana prosta istina.
Jesi ti bese sa lekinog brda pitam za jednog druga
upravo tako armin
Ćale jednog mog druga zubar, ima sve one sprave, možemo da ga mučimo
Da mu vadimo kutnjake