Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
igraci GSW jer je bila prevelika razlika i nisu mogli stici
joj sta da radim da li da igram
Pseto, gde igraš poker i koliko idu ulozi? Ja odavno nisam igrao a jedno dve godine sam svaki dan igrao pa ako odlučim da krenem opet da znam. A ni kladzu nisam par meseci pa sam sad krenuo malo, sve po jedna sjebe mamu im jebem.
MIMEJ
Nemoj nikad skitnicu da ljubiš jer on nema ni staze ni puta
Milose godiste moje igram na par mesta a ako volis da zamastis imas veceras u jednom vojvodjanskom selu iza surcina. Seljaci imaju brdo para a nisu bas neki igraci, igra pocinje u 9 a igra se 50/50. Bez 2 glave nema poente da ides, ako si u frci sa parama mozes i sa sto. 3 glave je vec do jaja da se ne ustezes da zatezes
Ja cu zategnuti minesoticu a vi kako ocete
ostavi novce za poker, trebaće ti da se vadiš
pika li se negde onlajn poker u prave pare
Aj bezi maestro
Maestro ne voli kad mu dolaze na vrata
Pap, (ajde i bandi nema veze xd) sa ovim tackicama nije poenta u umoru od igranja nego putovanja i najbitnije NESPAVANJA. Menjaju vremenske zone i putuju pa u tih 5 dana spavaju prosecno po 3 sata, jesi citao ti uopste ono? Tako da je nebitno po koliko su sinoc igrali ako nisu otisli u hotel da spavaju nego su bili na klupi ;) znaci minesota. Ali ipak je gs gs pa cu samo stotku da stavim jbg ne smem vise
Solomonsko rešenje.
stoji to ps, al opet vise uticaja ima ako je igrac X igrao sinoc 40 minuta nego 25 recimo ok?
Ima, ali zato ima i mali hendikep ok?
Uostalom boli me bre kurac nikad nista sigurnije nisam video od ovih espn tipova ako me i zajebu jebe mi se ni prvi ni poslednji put da padnem tiket. A imaju vec dosta pogodaka.
Nisam bas siguran, al moguce da su i sve crvene do sada pogodili.
Pa ja sam siguran(nisam znao za ove dve sinoc samo). A neke nisu bas bile realne seti se memfisa(ili sarlota) bez pola tima? I lejkersa jebenih raspalih? Detroita bez dramonda koji nabada lika laktom? I sad da im ne verujem da gs gubi...ok ja sam pametniji od njih tipovacu real koji prima dva komada kod kuce da bude drugi na tabeli lol
праштај прике ако сам те измалерисао, није ми била намера :(
Daj link od tih espn tips da vidim. Ja ne verujem da GS gubi jer Minesota je ko stvorena za tovarenje